in ,

Snimak hapšenja pripadnika škaljarskog klana u Banja Luci

Miloš Božović sa Cetinja uhapšen je na osnovu međunarodne Interpolove poternice za krivično delo ubistvo.

U Banjaluci je juče uhapšen Miloš Božović, pripadnik Škaljarskog klana i pripadnik MUP-a Republike Srpske. Hapšenje su izvršili službenici Uprave za organizovani i teški kriminal u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije, potvrđeno je za ATV.

Miloš Božović sa Cetinja uhapšen je na osnovu međunarodne Interpolove poternice za krivično delo ubistvo. Policijski inspektor Mladen Milovanović uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je kao policajac MUP-a Republike Srpske počinio krivično delo „pomaganje počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela“.

„Policijski službenici pretresli su lokacije koje koriste lica lišena slobode i tom prilikom pištolj Glock sa iybrisanim serijskim brojem i odgovarajućim okvirom i municijom, tri pancira, mobilni telefon, novac, SIM karticu, laptop i druge predmete pronađeni su u stanu Miloša Božovića, koji mogu poslužiti u istrazi. “U stanu koji koristi Mladen Milovanović pronađeni su i oduzeti predmeti koji bi mogli biti povezani sa izvršenjem krivičnog dela“, saopštio je MUP.

U daljim aktivnostima sinoć na području Banjaluke privedena su još dvojica policajaca MUP-a Republike Srpske P.V. i G.R.

„Sva lica biće saslušana u svojstvu osumnjičenih i pod nadzorom nadležnih tužilaštava, a protiv njih će biti podneti odgovarajući izveštaji. Sva trojica policajaca biće suspendovana“, saopštio je MUP.

Kako ATV nezvanično saznaje, uhapšeni Božović se skrivao u kući u vlasništvu Petra Dukića, ranije poznatog policiji.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Olimpijske priče – 2

arktik fenomen

Do sada neviđeni fenomen na Arktiku. Traje već tri dana