in

Turizam i ekonomija koju spasavaju Indijci

Danima gledamo stanovnike Indije kako šetaju gradom, prvo nekoliko, sada već svakodnevno, svuda, možete ih videti. Hoteli puni, Knez Mihajlova itd.

Odjednom su gradjani počeli da primećuju da su letovi ka Beogradu prepuni Indijaca. Nikome nije bilo jasno šta je u pitanju. Kada se to pitanje poteglo na mrežama, brže bolje režim je preko svojih medija krenuo da daje odgovore. Indijci u sred Srbije su u stvari u karantinu. Na putu ka nekoj od destinacija, moraju prvo odsedeti karantin u nekoj od zemalja. Gle čuda, to je Srbija. Ne bi ni to bilo čudno da se nije oglasila Premijerka Brnabić, tvrdeći da ne postoji “karantinski turizam kod nas. Odmah nakon nje naš Predsednik jos začudjenije tvrdi da prvi put čuje za to.

Sve to ne bi bilo čudno da svet već nedeljama ne bruji o Delta virusu  koji hara Indijom. 
Znači imamo nečije stanovnike iz  zaraženih područja , šetaju i borave ovde, dolaze čarter letovima svakodnevno, vlast negira to, prvi put čuju za njih.

Dobro gospodo, čiji su ovo Indijci? 

Da li je ova zemlja u tolikom problemu kada mora da radi ovako nešto? Da li je ovo način da se spasava privreda  i ekonomija?  Od jedne države koja je trebala biti do sada u EU, došli smo do toga da nam je domet Šengen sa Albanijom, “turisti” iz Indije, raznorazni Kinezi po našim gradovima koji nemilice truju gradjane. Ovo je budućnost Srbije?

Napisao whitesnake1004

Osnivač i koordinator Pokreta “Pokreni život” radnik u zdravstvu, Instagram: steffyblogg; e-mail: stefani.aleksand@gmail.com

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

voja zanetic

Voja Žanetić: Vodič kroz „Ubi bene, Ibi patria“

maske

SZO poziva zemlje na “ekstremni” oprez u ukidanju restriktivnih mera