in

KO JE JAČI – VUČIĆ ILI JEREMIĆ: Objavljen snimak incidenta iz Predsedništva Srbije (VIDEO)

„Tresao se bukvalno se tresao“, tvrdio je Vuk Jeremić.

Prvi duel predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa opozicijom dogodio se – na pragu zgrade Predsedništva Srbije. Pošto je Vučić pozvao čelnike Narodne stranke na tuču, oni su se u petak pojavili na predsednikovom radnom mestu, kako kažu da bi ga pitali “da li je to normalno da ih poziva na tuču”.

Sa tog “događaja” objavljena je najprije jedna fotografija Jeremića i Vučića kako stoje jedan naspram drugog, a sad se pojavio i snimak incidenta.

Na Twitter profilu Narodne stranke objavljen je video snimak od 53 sekunde o tome šta se dešavalo u hodniku Predsjedništva.

O tome je izvestila i NewsMax Adria u Pregledu dana:

Prethodnih dana „rekonstrukciju događaja“ dali su funkcioneri Narodne stranke čim je svađa okončana.

„Tresao se bukvalno se tresao“, tvrdio je Vuk Jeremić.

„Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno, počeo je da se dere, počeo je da se unosi u lice, i govorio: ‘Ajde me tuci’. Oko njega obezbeđenje, da sam ga dodirnuo zna se šta bi bilo po službenoj dužnosti. Rekao je gde hoćeš, rekoh: ‘Ajde sad ovde, izađi napolje!’ Nije smeo da izađe napolje, vikao je, psovao je, vređao, pretio“, prepričao je predsednik Narodne stranke „bliski susret“ sa Vučićem.

Umesto fizičkog kontakta funkcioneri Narodne stranke kažu da su Vučiću ponudili razgovor na javnom servisu ali je on i to odbio.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

46 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Danas je Vidovdan

Nišlija nožem ranio tri osobe na ulici