in ,

Južnoafrikanka rodila 10 beba u Pretoriji, što bi mogao da bude novi svetski rekord, muž oduševljen: ‘Sedam dečaka i tri devojčice.‘

Južnoafrikanka iz Pretorije rodila je neverovatnih deset beba što bi mogao da bude novi svetski rekord, objavio je BBC u sredu.

Suprug Gosiame Tamara Sithole rekao je da su ih iznenadile još dve bebe jer su doktori ranije videli samo osam na ultrazvuku.

“Sedam dečaka i tri devojčice. Srećan sam. Emotivan sam. Ne mogu puno da pričam”, rekao je suprug Teboho Tsotetsi za Pretoria News.

Jedan južnoafrički zvaničnik potvrdio je vest za BBC, ali drugi je rekao da bebe još nisu videli.

Predstavnici Ginisovih rekorda rekli su za BBC da istražuju slučaj gospođe Sitole.

Žena koja je rodila osam beba u Sjedinjenim Državama 2009. godine trenutno drži Ginisov rekord za najviše beba rođenih tokom jednog porođaja.

Prošlog meseca, 25-godišnja Halima Cisse iz Malija rodila je devet beba koje dobro napreduju u klinici u Maroku.

Većina trudnoća sa velikim brojem beba prerano se završava, rekla je Rhoda Odhiambo, reporterka BBC-a koja prati zdravstvenu zaštitu u Africi.

Rođenja više od tri bebe su retka i uglavnom su rezultat lečenja plodnosti, ali u ovom slučaju par tvrdi da su njihove bebe začete prirodnim putem.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na Malti je zaplenjeno 100 miliona evra kokaina iz Kavačkog klana. Posle hapšenja vođe grupe, Velje Nevolje i slovenačkog tima, neko je očigledno propevao

EKSPLOZIJE I GUST DIM NA MESTU NESREĆE: Srušio se vojni avion, 12 poginulih…