in

Možete li verovati da ovo zapravo nije Pamela Anderson?

lili džejms

Lily James (Lili Džejms) na setu serije “Pam i Tomi” (Pam and Tommy) obožava da nosi umetke za grudi kako bi što više ličila na Pamelu Anderson, a njen prijatelj rekao je kako uživa u svakom trenutku.

Lily James tumači Pamelu Anderson u seriji “Pam i Tommy”, a Sebastian Stan igra njenog bivšeg muža Tommyja Leeja. Fotografi prate svaki korak 32-godišnje glumice za koju mnogi tvrde kako je slika i prilika slavne Plejboj zečice. Ovih dana snimala je scene u kojima je prikazala Pamelu za vreme serije “Baywatch” pa je uskočila u poznati crveni badić, a Lily navodno obožava da nosi umetke za grudi jer joj to pomaže da se potpuno uživi u ulogu koju ima.

Lili Džejms kao Pamela Anderson u Baywatch seriji

“Lily se na setu odlično zabavlja i zaista uživa u svakom trenutku uloge koju tumači. Obožava da se i sredi kao Pamela, a pogotovo da nosi nekoliko brojeva veće grudi. Upravo umeci za grudi pomažu joj da se potpuno poistoveti s Anderson”, ispričao je prijatelj sve popularnije glumice. Nije tajna da je Pamela otišla pod nož kako bi povećala grudi, a njen bujni dekolte godinama već privlači pažnju.

Pamela ipak nije nešto oduševljena serijom. Njen bliski prijatelj je rekao za The Sun kako ona misli da je to jadno sastavljen shou. “Nema nikakvu nameru da gleda tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tomija i ne želi ih upoznati. Ona i njena porodica misli da je to jadan shou. Cela stvar je njima vic”, ispričao je.

Serija će u osam epizoda prikazati turbulentan odnos Anderson i Lija koji su se poznavali tek 96 sati kad su odlučili da se venčaju 1995., a njihov brak je potrajao tri godine. Bivši supružnici su dobili sinove Brendona (24) i Dilana (23).

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zdravko krivokapic

Lajčak: Crna Gora na dobrom putu da postane prva sledeća članica EU u regionu

gaza

Dnevnik novinara AP koji je pobegao iz zgrade pred bombardovanje: Jedna od najužasniih scena koje sam ikada video