in ,

Udala se Pamela Anderson, i to peti put

PAMELA ANDERSON udala se peti put, piše Page Six.

Tabloid piše kako se 53-godišnja glumica i aktivistkinja na Badnji dan tajno udala za svog telohranitelja Dana Hayhursta. Par se venčao u njenom domu na ostrvu Vancouver.

“Udala sam se na imanju koje sam kupila od bake i dede pre 25 godina. Ovde su se moji roditelji venčali i još su uvek zajedno”, rekla je za Daily Mail. “Osećam se kao da sam napravila puni krug.”

“Točno sam gde trebam biti – u rukama muškarca koji me istinski voli”, dodala je.

Page Six u septembru je otkrio da je Pamela u vezi s Hayhurstom nakon što se razvela od supruga Jona Petersa, s kojim je bila u braku samo 12 dana.

“On je u 40-ima. Pravi muškarac, napokon”, govori za američki tabloid izvor blizak Pameli. “Zna kako da je tretira. To je lepo videti”, dodaje te navodi kako se par ne ispušta iz vida.

Pamela Anderson prvo je bila u braku s Tommyjem Leejom, s kojim ima sinove Brandona (23) i Dylana (22). Zatim se 2006. udala i razvela od Kid Rocka.

Dva puta zatim se udavala za muzičkog producenta Ricka Solomona, prvo 2007., što je završilo poništenjem, pa zatim ponovo 2013.

U januaru 2020. Anderson se udala za Petersa. Peters tvrdi da ga je ostavila nakon što joj je otplatio dugove, što je ona negirala. On se zatim vratio svojoj bivšoj verenici, koju je ostavio zbog Pamele.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MUSLIMANKE UŠLE U CRKVU I URADILE NEŠTO ŠTO JE SVE ZAPREPASTILO: Ovo bi svi trebalo da vide

Horoskop 28. januar 2021 Vodolija: bolje radno mesto Blizanci dobar poslovni dogovor