in

Kraljica ponela 2 stvari koje su imale veliko značenje za nju i Filipa

Princ Filip sahranjen je u subotu, a sada je otkriveno šta je kraljica ponela na sahranu.

Vojvoda od Edinburga, princ Filip, sahranjen je u subotu na ceremoniji kojoj je smelo da prisustvuje samo 30 članova porodice i najbližih dugogodišnjih saradnika.

elizabeta druga

Fotografije udovice, kraljice Elizabete II, koja se u suzama oprostila od supruga s kojim je bila 73 godine, obišle su svet. Sada je otkriveno šta je kraljica imala u tašni dok je sedela u kapeli.

Princ Filip sopstvenu sahranu je isplanirao do najsitnijih detalja, a “Dejli mejl” piše da je kraljica Elizabeta sa sobom ponela dve stvari koje je najviše podsećaju na njega, kako bi joj pružile utehu tokom poslednjeg ispraćaja.

U tašni je kraljica imala zajedničku fotografiju koja je nastala na Malti, gde su ona i Filip živeli tokom prvih godina braka. U pitanju je fotografija veoma malog formata, nastala između 1949. i 1951. godine.

Kraljica je takođe ponela i jednu belu maramicu koja je pripadala njenom suprugu. Princ Filip decenijama je važio za čoveka od stila i maramice za džep sakoa kupovao je u ulici Sejvil rou, u kojoj se nalaze najprestižnijih krojački saloni u Londonu.

Veliku pažnju na sahrani privukli su prinčevi Vilijam i Hari, pogledajte kako je izgledao njihov prvi susret nakon godinu dana!

(Mondo)

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

prebijanje mladica u mostaru

Ombudsmani BiH za prebijanje mladića u Mostaru: Policijsko nasilje je nehumano i prelazi ovlašćenja. Pažljivo ćemo pratiti krivično gonjenje počinilaca

caj od breze

MLADO LIŠĆE BILJKE KOJE IMA NA “SVAKOM ĆOŠKU” JE ČUDO ZA BUBREGE! Travar Momčilo ga sam bere i ovako priprema čaj!