in

Menja se Tviter – Ovo su nove opcije

twitter

Nova funkcija će pored potvrde da je poruka poslata nuditi kratkotrajni vremenski prozor tokom kojeg će poruka moći da bude izbrisana.

Krenimo od početka. Izgleda da je internetom počela da kruži animacija dugo najavljivanog Tviterovog poništavanja slanja objava odnosno funkcije “Undo send”. Prvih slika ove animacije domogla se poznata analitičarka Džejn Vong.

Međusklop prikazuje prepoznatljiv dijalog “Your Tweet was sent” i novu tipku “Undo”. Tipka “Undo” ima dvojaku funkciju, uključujući onu statusa slanja koje korisniku pruža priliku da objavu na vreme poništi.

Primera radi, sličnu funkciju koristi i Gmail sa mogućnošću poništavanja slanja koja se pojavi nakon što ste pritisnuli tipku “Send”.

Poništavanje slanja je, podsetimo, dugo najavljivani deo Tviterove navodne premijum pretplate. Možda se ne radi o tipki za uređivanje objava koja verovatno neće nikad ni stići, nego bolje išta nego ništa, komentar je na portalu “The Verge”.

Bloomberg je početkom godine objavio reportažu prema kojoj Twitter razmišlja o uvođenju opcije za pretplatu ne bi li smanjio zavisnost kompanije za reklamiranjem i tako postao različit od Facebooka i Snapchata. Izveštaj takođe spominje potencijalnu funkciju koja korisnicima omogućava međusobno plaćanje za ekskluzivne sadržaje – fukciju koju kompanija zove “Super Follow”.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Novi preokret: SZO protiv Kovid pasoša!

Kako je laž tinejdžerke dovela do strašne smrti jednog profesora u Parizu