in

Par koji svetom luta bez odeće stigao do Hrvatske

Izvor: Nova

Nik i Lins lutaju po svetu kako bi otkrili najbolja mesta za nudiste. Plivaju goli u rekama i okeanima, uživaju na plažama, vežbaju jogu bez odeće i doživljavaju prave avanture kako bi srušili mitove o golotinji. Nedavno su priznali da ih je posebno oduševila lepota Hrvatske.  

Život je bolji bez odeće – moto je belgijskog para u ranim tridesetima koji putuje po svetu i jedva čeka da se skine u kampovima, plažama i mestima o kojima u ovom trenutku možemo samo da sanjamo. Nik i Lins su ambasadori nudizma koji traže najbolje moguće lokacije za ljubitelje golog stila odmora i života, a svoje doživljaje i savete objavljuju na svojoj stranici, pišu na sajtu Pun kufer.

Između ostalog, na nakedwanderings.com možete da pročitate kako su se tuširali na minus 25 stepeni u Andima, greškom jeli kravlji želudac, misleći da žvaču povrće, plivali u predivnim rekama, kupali se u okeanima, delili sobu s tarantulom, praktikovali golu jogu…

Ipak, pre nego što su se ohrabrili na golotinju, nije im bilo uopšte jednostavno, a ni ugodno da budu bez odeće. Sve je počelo izletom u saunu. U početku su oklevali da skinu sve sa sebe jer im je bilo nelagodno da se eksponiraju u društvu, ali nakon što su osetili slobodu, nije bilo povratka. Zaljubili su se u nudizam i rodila se ideja da ostave Gent i otkriju golu istinu o svetu. Postali su ambasadori nudizma, pa i napisali knjigu.

“Sauna je bila sjajno iskustvo koje smo ponovili nekoliko puta, a zatim smo počeli da istražujemo druge mogućnosti i otkrili naturističke klubove, kampove i aktivnosti“, objašnjavaju.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

covid 19

Otkrivena nova mutacija korone, Supersoj

Vakcinacija i korona virus: Zašto je Srbija u vrhu zemalja po broju imunizovanih