in ,

Otkriven snimak: Doktori krivi za smrt Maradone?

Smrt Diega Maradone ostaje jedna od glavnih tema u Argentini, a neurohirurg Leopoldo Lukue i psihijatar Augustina Cosachov su pod istragom.

Oni se terete za način na koji su se odnosili prema Maradoni u poslednjim danima njegovog života, a istražitelji pokušavaju da utvrde da li su njihovi postupci prouzrokovali smrt fudbalske legende.

Snimak dokumentuje razgovore

Argentinska Infobae objavila je ekskluzivnu priču o događajima tokom poslednjih minuta Maradonina života. U tim trenucima optuženi lekari su razmenjivali poruke o tome šta se dešava.

“Ne brinite, ja sam trenutno na autoputu, kažete da izgleda mrtvo? Objavite da je mrtav. Barrio San Andres, moraš to da uradiš, znaš onu ulicu kojom idemo stalno? Odvezi se do Italije i doći ćeš do Santa Marije de Tigre. “, kaže Lukue kolegama u videu koji je objavio Infobae.

Mnoge je iznenadio njegov smireni glas dok je razgovarao sa kolegama u vreme kada je umirala najveća sportska legenda u argentinskoj istoriji.

“Da, kretenu, čini se da ima srčani udar, igleda da debeli putuje polako. Nemam pojma šta je dođavola učinio, na putu sam, dolazim”, rekao je Lukue.

Psihijatar se uspaničio

U međuvremenu, Agustina Cosachov poslala je Lukueu tekstualne i glasovne poruke o tome kako je nacija reagovala na Maradoninu smrt i šta se govorilo u medijima.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Državni udar u Mijanmaru, vojska preuzela vlast.

Nova: BIA češlja Telekom, traži odakle cure informacije