in

Evo šta je Dženifer Lopez rekla na španskom na Bajdenovoj inauguraciji

Na inauguraciji u sredu, na mestu gde su ustanici prešli preko policajaca Kapitola i provalili u sedište predstavničkog doma pre dve nedelje, Superzvezda Dženifer Lopez je u jednom trenutku svog muzičkog nastupa podigla prst i proglasila: „Una nacion, bajo Dios, indivisible, con libertad i justicia para todos! “

To je bila poslednja fraza Obećanja vernosti: „Jedna nacija, pod Bogom, nedeljiva, sa slobodom i pravdom za sve“. (U daljini snimka iza Lopez vidi se gost pod maskom kako se sa upitnim izrazom lica naginje u osobu do nje.)

Gledaoci na društvenim mrežama rezervisali su delić svojih reakcija na trenutak. Neki su rekli da zamišljaju Trampove pristalice kako spontano sagorevaju u besu zbog upotrebe bilo čega osim američkog engleskog.

Lopez je svoj nastup na inauguraciji otvorila pesmom„This Land Is Your Land“, narodne pesme iz 1940. Vudija Gutriea, koji se, usput rečeno, identifikovao kao socijalista i saveznik radnog naroda.

Iskakanje van protokola je bio već vidjen potez za Lopez, koja je prošle godine zajedno sa Šakirom nastupala na Superbol poluvremenu, u kome se ogrnula portorikanskom zastavom i pevala na sceni sa ćerkom Emom.

Sećamo se i španskog jezika na početku nastupa tokom još jedne manifestacije, tokom izvodjenja svog hita iz 1999. godine, „Let’s Get Loud.“.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vodolijama se smeši romantičan dan, Lavovi nervozni. Dnevni horoskop 23.Januar 2021.

Poruka i za Beograd: Gradski prevoz u Velikoj Britaniji prelazi potpuno na električna vozila, počinju od Oksforda i Koventrija