in ,

Zašto Kim Kardašian nije zvanično podnela zahtev za razvod od Kanje Vest-a

Foto: John Palmer/MediaPunch /IPX

Šestogodišnji brak Kim Kardašijan i Kaniea Vesta bliži se kraju. E! objavila je sve ekskluzivne detalje o tome zašto svetski poznata zvezda još uvek nije zvanično podnela zahtev za razvod.

Ljubavna priča Kim Kardašian i Kanje Vest-a suočava se sa velikom krizom.

Posle šest godina braka i više od osam godina kako su zajedno, zvezda rijalitija i reper efektivno idu svako svojim putem. Kim, međutim, još uvek nije podnela zahtev za razvod.

Kim, koja je sa svoju vezu sa Kanje Vestom objavila u javnosti u aprilu 2012. godine, ima sa njim četvoro dece, Nort Vest, 7, Saint Vest, 5, Chicago Vest, 2 i Psalm Vest, staru 20 meseci.

„Loše je do te mere da mesecima nisu provodili vreme zajedno kao bračni par“, kaže izvor za E!. “Viđali su se zbog dece, ali žive odvojeno. Kim zna da je brak gotov. Njoj je to jasno već neko vreme.”

Pa zašto Kim nije ozvaničila razdvajanje? Naš insajder napominje: „Želi da se uveri da donosi ispravnu odluku za decu.“

Kako izvor još dodaje, “Više nije reč samo o braku, ona će uvek brinuti za Kanjea, ali među njima je gotovo. Kim je usredsređena samo na ono što je najbolje za decu. Teška je to odluka za nju i ona to zna.”

Poslednjih meseci veza ovog para se suočavala sa povećanim pritiskom kako spoljnih, tako i unutrašnjih sila. Još u julu, Kim je prvi put javno progovorila o Kanjevom mentalnom zdravlju nakon niza tvitova o njihovoj porodici.

“Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko to ima ili neku osobu u porodici koja to ima, zna koliko je neverovatno komplikovano i bolno ih razumeti”, rekla je Kim. “Nikada nisam javno govorila o tome kako je ovo uticalo na nas kod kuće, jer se vrlo zaštitnički odnosim prema našoj deci i Kanjevom pravu na privatnost kada je u pitanju njegovo zdravlje. Ali danas osećam da bi to trebalo da komentarišem zbog stigme i zabluda o mentalnom zdravlju “.

Kim je u svojoj poruci javnosti pozvala na saosećanje i poštovanje privatnosti njihove porodice.

Tokom ostatka 2020. godine postajalo je sve jasnije da je Kim došla u pat situaciju u njihovoj vezi.

„Ona radi svoje, a on svoje“, podelio je izvor za E! Vesti u decembru. “Ne pokušava da previše brine zbog toga. Pušta ga da ode i bude ono što jeste. Šta je tu je.”

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

46 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tehnologija učenja na daljinu jednostavno nije dovoljno dobra i neće biti uskoro

Podaci pokazuju da je 2020. godina bila najtoplija godina u Evropi od kad se beleže temperature vazduha