in

Preminuo Marko Živić

GLUMAC Marko Živić preminuo je danas nakon što je usled komplikacija izazvanih infekcijom koronavirusa od ponedeljka bio na respiratoru.

Lekari Kliničko-bolničkog centra “Dr Dragiša Mišović” dali su sve od sebe da se izbore za njegov život, ali nisu usprli.

Kao što smo već objavili, Marko je pre nekoliko dana zbog korona virusa bio hospitalizovan u KBC “Dragiša Mišović”, a nakon što mu se zdravstveno stanje stabilizovalo, pušten je na kućno lečenje. Međutim, zdravstveno stanje mu se pogoršalo zbog čega je vraćen u bolnicu.

Podsetimo, Marko je 2008. godine imao tešku operaciju karcinoma pankreasa i želuca.

– Potpuno slučajno sam to otkrio. Otišao sam kod akademika dr Predraga Peška, direktora Instituta za bolesti digestivnog trakta, i tako saznao da imam abdomenalni problem, a zatim i bolest jednjaka. Danas imam rez od 15 santimetara, duž grudi i stomaka. Abdomen je zeznut, jer oni odstranjuju šta ne valja, a onda sklapaju šta mogu. Moja operacija je trajala sedam i po sati. Ali sam shvatio da imam dve opcije: ili da uđem hrabro ili da odustanem. Naravno odmah sam se odlučio za ovu prvu – ispričao je jednom prilikom Živić.

Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, bože otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim – rekao je glumac svojevremeno u emsiji “Preživeli”.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

44 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

horoskop

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2021. godine

SAD izrazile jasno protivljenje širenju jevrejskih naselja na okupiranoj zemlji