in ,

U Kninu opšta tuča ispred kafića u kojoj je učestvovalo skoro trideset osoba (VIDEO)

Za sada je policija uhapsila i privela šest učesnika ove tuče, a za ostalima traga pa će i objavljivanje snimaka pomoći u tome

Neredi u Kninu u kojima je učestvovalo između dvadeset pet i trideset osoba počeli su u subotu oko 23:40 minuta, piše Slobodna Dalmacija

Tada su se u u Zvonimirovoj ulici počeli okupljati ljudi koji su čuli da je u kafiću Carpe Diem izbila najprije svađa, a potom i tuča između jednog Janjevca i jednog pripadnika Torcide.

U tuču su se zatim umešali prijatelji obe strane, poznanici i simpatizeri jednog i drugog aktera pa je došlo do opšte jurnjave i tučnjave po ulici.

Iz policiji je rečeno da je kriminalistička istraga ovog događaja u toku i kada se ono završi, objaviće se i saopštenje, a tada će se valjda više znati i o motivima ovog sukoba.

Za sada je policija uhapsila i privela šestero učesnika ove tuče, a za ostalima traga pa će i objavljivanje snimaka pomoći u tome.

Za sada se zna da je jedna osoba, koju policija još nije ispitala, završila u bolnici s teškim telesnim povredama – najverovatnije se radi o udarcu palicom ili rukama. Policija ovaj događaj za sada vodi kao narušavanje javnog reda i mira, a šta će biti kada kriminalistička obrada završi, tek će se videti.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Curriculum Vitae (CV) of Stefan Unich – Biografija – CV- Stefan Unić 2021.

Edi Rama

EDI RAMA ZA ŠPANSKU TV: “Priznanje Kosova poslednje poglavlje…”