in ,

Katarina Cvetković na takmičenju International Miss Grand Sea 2021

U gradu Vraca u Bugarskoj, održano je međunarodno takmičenje u lepoti, “Miss and Mr. Grand Sea World 2021”. Zbog pandemije sa korona virusom, ovog puta nije birana samo lepota, već i kompletna ličnost modela (ponašanje na sceni i van nje, stav, talenat, fotogeničnost …).

Nažalost, ove godine nisu došle predstavnice nekih zemalja, obzirom na mere u njihovim zemljama. Učestvovalo je oko 50-tak zemalja, počevši od 16-og do 22-og avgusta. Nakon polufinala, ostalo je 20 modela koji su se takmičili u vikendu za nama, u kategorijama Kids, Teen, Miss, Mrs i Mr., gde je pored predstavnice Srbije, sa Balkana bila i predstavnica Severne Makedonije, Albanije i Bugarske.

Dvadesetogodišnja Katarina Cvetković iz Lepsavića, model Agencije SNOB, je predstavljala Srbiju i osvojila je titule Miss Balkana i Miss Best body. Pobednica u kategoriji Miss je iz Belgije, dok su prva i druga pratilja iz Meksika i Južne Koreje.

Katarina je imala veoma zapažen uspeh, te je pored brojnih ponuda za revije, dobila je poziv da predstavlja Srbiju na međunarodnom takmičenju za “Miss Summer 2021” u Albaniji od 12-19 septembra, koje će se održati u Draču i Valoni.

Naša predstavnica je rekla da joj je ovo prvo veliko takmičenje i veliko iskustvo, i da je zadovoljna plasmanom, kao i organizacijom manifestacije, i da je upoznala dosta dobrih osoba i tako stekla nova prijateljstva. Napomenula je da joj se veoma sviđa Bugarska, pogotovo Sofija i Vraca, i da se oduševila lepoatama pećine Ledenika. Takođe, napominje da su se meštani Bugarske, kada su je viđali sa zastavom Srbije, prilazili da se fotografišu i trudili da pričaju na srpskom jeziku, a kako su joj kazali, naš jezik znaju zahvaljući pesmama Lepe Brene, Dragane Mirković, Šabana Šaulića, Harisa Džinovića, Cece …

Zvanični fotograf na manifestaciji bio je Milan Rakić iz Srbije.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

48 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

horoskop

Dnevni horoskop za 22. avgust 2021. godine

ljubljana

I Slovenci kreću u kampanju protiv nevakcinisanih, od danas na snazi nova odluka