in

Kako proveriti kad je neko tačno pročitao vašu poruku na WhatsAppu

whatsapp

WhatsApp, pored klasičnih kvačica ispod poruke, pruža malo dublji uvid u vreme pročitanih ili primljenih poruka

Vrlo je lako proveriti da li je neko pročitao poruku koju ste poslali preko WhatsApp-a. Dodatne informacije o poslatom sadržaju može se pronaći unutar dodatnih menija– uključujući i vreme kad je osoba poruku pročitala.

Za proveru vremena čitanja prvo otvorite WhatsApp, pronađite poruku i na nju dugo pritisnite. Nakon što to uradite, dobićete nekoliko opcija, zavisno od platforme. Na Androidu ćete videti nove ikone u gornjem meniju koji se u nekim slučajevima krije ispod menija sa tri tačke. Ako imate iPhone, videćete opcije u listi na mestu gde ste pritisnuli. Birajte stavku Info.

Tu ćete videti vreme dostave i čitanja poruke. Dostava, odnosno Delivered je vreme kad je poruka stigla na kontaktov uređaj, dok je Read vreme kad je ta osoba tu poruku pročitala.

Na ovaj način moguće je proveriti vrijeme čitanja u razgovorima s jednom ili više osoba. Ako ste u grupi, videćete vremena dostave i čitanja za sve pripadnike razgovora – osim ako je neko od njih isključio potvrdu čitanja.

Za kraj vodite računa da nećete moći da vidite vreme čitanja za tuđe poruke – čak ni kad ste u grupnom razgovoru. Ako osoba nije pročitala poruku, u polju Read videćete samo tri tačkice, objašnjava Makeuseof.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

46 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

pranje kose

Koliko često treba prati kosu?

zoran kesic

Zoran Kesić: Kako se postaje Ništa (na primeru Ane Brnabić)