in

Stefan Unić – Biografija 2021, Visina, Godište, Težina

  • Ime i Prezime: Stefan Unić
  • Datum i mesto rođenja: 1998. godine, u Srbiji
  • Zanimanje: Student mašinstva
  • Visina: /
  • Težina: /
Stefan Unić

Stefan Unić je srpski inovator, pronalazač, regionalna internet zvezda i student mašinstva. Rođen je 21. januara 1998. godine u Kruševcu. Živi i radi u Trsteniku u Srbiji. On važi za veoma prepoznatljivo TV lice, koje je narod godinama unazad mogao da gleda na malim ekranima. Stefan će svakako ostati upamćen kao inovator i pronalazač. Kada bi se njegova karijera gledala kao „CV“, Akademija strukovnih studija Šumadija sa odsekom u Trsteniku bila i te kako  ključna stvar.

Privatan život Stefana Unića

O njegovom privatnom životu se izuzetno malo zna. Unić čak i intervjue za novine i televiziju retko daje. Kada Stefan ipak pristane na razgovor, on napominje da na pitanja koja se tiču njegovog privatnog života neće odgovarati. Gostovao je nekoliko puta u popularnom tok-šou ali je vešto izbegavao govoriti o svom privatnom životu. Kada su se u medijima pojavile dezinformacije da je Stefan bolestan, on se povukao sa javne scene zbog laži koje su mediji plasirali i dezinformacija. Stefan Unić važi za ledenog kralja srpskog javnog života.

Stefan Unić poslovno i privatno

Stefan Unić je u jednom svojim gostovanjima rekao da oseća veliku odgovornost kada su u pitanju gostovanja. Uvek pazi šta govori jer to gledaju i deca. Ne želi da deci deci loše primere kroz svoje ponašanje s obzirom da je svestan da se veliki broj njih ugleda upravo na njega. Zanimljivo je da je svojim obožavaocima otkrio i to da ne voli baš mnogo vremena da provodi na društvenim mrežama, iako mu je to, na neki način, u opisu posla kojim se bavi. Nikada ga nisu pratili negativni komentari. On je rekao da se nikada nije stideo odakle dolazi, već to sa ponosom isticao.

Fizički izgled

O Stefanovoj lepoti i privlačnosti govore mnogi naslovi u novinama. U tim naslovima se često pominje da on u svojim „dvadesetim“ izgleda seksi i atraktivno. Nedavno je jedan portal objavio slike sa njegovog Instagram profila. Na tim slikama Stefan je bila pristojno obučena, ali i pored toga, njegova lepota je bila vidno izražena. Natpisi ispod tih slika aludirali su na njegov seksipil i njegovu neodoljivost.

Stefan Unić

Obrazovanje i rani radovi Stefana Unića

 Unić je u osnovnoj školi pokazao sasvim dobre rezultate. Kao i većina njegovih vršnjaka, Stefan je odmah upisao srednju školu. Stefan je nakon završene srednje škole, odlučio da nastavi dalje i da upiše visoku školu u Trsteniku sa sedištem u Kragujevcu. Neko vreme proučavao je mašinsko inženjerstvo – modul: Proizvodno mašinstvo. Nije ni slutio da će jednog dana biti javno lice i zaštitnik znak malih ekrana. Osećao je ljubav prema tom poslu i nije brinuo što nema iskustva. Iskustvo je trudom i radom, vremenom stekao.

Titule, Nagrade i priznanja

  •  Oktobarska nagrada opštine Trstenik za 2019. godinu
  • Sertifikat mladog inovatora za 2019. godinu
  • Titula mladog pronalazača za 2019. godinu

Napisao Stefan Unić

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

lgbt

Na Kosovu održana peta Parada ponosa

Influenserka se pohvalila da je za 48 sati zaradila više od 800.000 eura