in

Antidemokratski front

Čim su se zaljuljale fotelje dublu Bečić-Krivokapić, a podrška u narodu na minimumu, obišli su se evropski bilčici, lajčaci i picule, politički autsajderi i mešetari koji su kao nekad Lopova a danas Bečića nahvalili i rekli nam da nam je on stub stabilnosti, da je oslonac, da ga podržimo. Na sve to se naslonila i anketa lopovskog cedema kako je najpopularniji političar u Crnoj Gori.

A on umjesto da učini sve da dođe do dogovora unutar parlamentarne većine, otvara pregovore sa lopovskom strankom i njenim satelitima, sa uništiteljima Crne Gore i ovog naroda, uzeo Draginju u zaštitu, a o našem nevino utamničenom Jovanoviću na KiM ne smije da pisne.

Krhka, lomljiva demokratizacija za koju smo su izborili u nemogućim uslovima prošle godine je katastrofalnim djelovanjem foteljaškog dubla na udaru, sve je dovedeno u pitanje, njihov bleferski i ucjenjivački pristup ide na ruku neprijateljima demokratije, njihove akcije i rezolucije podržavaju Bakir, Biserko, Konjević, Duško Marković i sl.

Poslednji je čas da se dovedu u red i podrže predlog Fronta i SNP, da se napravi koalicioni ugovor koji će se poštovati i da se krene u velike akcije i poslove za budućnost Crne Gore.

Ako neće, ako nastave ovom lajčakovskom prugom, svaka stanica će im biti pogrešna, a narod čiju inteligenciju toliko ponižavaju znaće da ocijeni njihov doprinos svih ovih mjeseci.

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stanišiću i Simatoviću po 12 godina zatvora

Umro Donald Ramsfeld, bivši američki ministar odbrane