in

MI ili ON

U opljačkanoj, sprženoj Crnoj Gori ništa novo. Ratni i antiratni profiteri, Prva i Druga familija, upregnuti na zajedničkom zadatku uništavanja poslednje šanse za spas i budućnost Crne Gore, za njen preporod i obnovu.

Predsjedništvo vulkanizerske partije snajperista je opet zasijedalo i zaprijetilo svim izdajnicima Crne Gore da će odgovarati, biće opet barikada, biće Molotovljevih koktela, ako se njihov predsjednik i njegov savjetnik budu pitali, ma biće i krvi, samo da se opljačkano blago sačuva. A na slobodi su, prvi je utekao onoga dana, drugi je oslobođen, a oba su skloni ponavljanju krivičnih djela.

Znali smo, makar mi kojima dps i nvo vrane još nisu popile mozak, da slaba vlada, tzv. ekspertska ”pojačana” političkom figurom Abazovića koji se kalio na piramidama jedne Tamare Nikčević, u strankama jedne Azre Jasavić i jednog Darka Pajovića, ne može izvršiti demontažu zločinačkog DPS sistema.

Znali smo da nam milioneri iz ”Vijesti” i njihova medijska, nvo i politička posluga spremaju bombu u same temelje one veličanstvene pobjede 30. avgusta, koju je ovaj napaćeni narod izvojevao u nemogućim uslovima, da nam tu pobjedu na oči otimaju i pretvaraju u naš konačan poraz.

Za samo godinu dana Druga familija je od onih ”imenovanih eksperata” koje su nam podmetnuli i ucjenama nametnuli u Vladi stigla do ”neimenovanih eksperata” koji prijete Krivokapiću krivičnom odgovornošću, jer je naložio da se rušitelju ustavnog poretka od vikenda stave lisice na ruke.

Mjesecima su trovali narod stupidarijama i parolama ”bez revanšizma”, time dali kiseonik kriminalcima bivšeg režima da se pregrupišu i vrše konstantne protivudare, da huškaju narod, da svađaju i izazivaju sukobe i nemire, a sada kada nas je kohabitacija Prve i Druge familije dovela na ivicu totalnog sloma države, bježe od svoje odgovornosti i sramne uloge.

Svaku najavu promjena u tužilaštvu ili sudstvu, čišćenja dukljanskih biračkih spiskova, korjenitih reformi u svim oblastima, Druga familija i njena posluga je ili kočila ili blokirala, jer su znali da bi iole poštena istraga o nezapamćenoj pljačci naroda i države stigla i do njihovih vrata.

E, sada su se naoštrila pera iz novinarske labaratorije Miška Perovića, kreću analize i sinteze, pišu se kolumne svakoga dana, pokušava se obraniti neodbranjiva, prevarantska pozicija. Sada su svi krivi: i Patrijarh srpski i Mitropolit crnogorski, i Vučić i Mandić, kriv je i Krivokapić kojem su oteli svu vlast i mehanizme za obračun sa mafijom, kriv je i narod koji shvata razmjere prevare i podvale, samo nisu krivi milioneri iz ”Vijesti”, njihovi ”eksperti”, njihove NVO, njihovi analitičari, sva ona ekipa koja je plesala sa Đukanovićem godinama, radila poslove sa njim i njegovim bratom, bacajući sa bogate trpeze po koju mrvicu njihovim novinarima, nvo radnicima, svima koji su decenijama bili ikebana i statirali u DPS hororu.

Kada se morate obračunati sa mafijom, očistiti državu od korova, od palikuća i paligumara, nema mjesta politici tzv. trećega puta. To je podvala. Mogu plaćenici tajkuna Perovića napisati stotine analiza i tekstova, praveći nas magaradima kako poslije svih iskustava sa Pozitivnom ili sa ovom vladom URE i njihovih ”eksperata”, samo nekakav njihov ”Centar” predstavlja izlaz i spas za Crnu Goru. Ne.

Postojimo MI na jednoj strani, a na drugoj ON i njegovi Miško, Željko, Žarko, njegove NVO, njihovi ”eksperti” imenovani i neimenovani, njihovi mediji, banke, fondovi, kolumnisti i proto-komunisti.

Postoji Lovćen na jednoj, a Lovćen banka kao oltar sveti na drugoj strani.

Postojimo MI i naše familije na jednoj, i Prva i Druga familija na drugoj strani.

Vjerujem da je ogromna većina naroda to već odavno shvatila, a da će ključni politički akteri to prihvatiti, pristupiti hitnom dogovoru, inače, izgorjeće sva Crna Gora kao one gume na Belvederu.

(Borba)

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Srbija i još pet zemalja uklonjene sa zelene liste EU

Vučić: Ne pravim Veliku Srbiju preko SPC, lažni napadi na mene i Srbiju stižu sinhronizovano iz Crne Gore i Hrvatske!