in ,

U Splitu napadnut mladi par iz Srbije, policija traga za napadačima

Nekoliko nepoznatih osoba napalo je sinoć na plaži u Splitu mladi par iz Srbije, a policija traga za napadačima, saopštila je splitsko-dalmatinska policija.

U saopštenju koje su preneli lokalni mediji, policija je navela da je nekoliko nepoznatih osoba pola sata posle ponoći na području plaže Ovčice fizički napalo 25-godišnjeg muškarca i 26-godišnju ženu.

Portal Index navodi da devojka nije imala vidljive povrede, a da je mladić odbio lekarsku pomoć. Policajci su, kako navodi portal, na njemu videli masnice i ogrebotine, ali im se on zahvalio i rekao da mu lekarska pomoć nije potrebna.

U toku je kriminalističko istraživanje i potraga za napadačima.

Index navodi da je protekle sedmice u Splitu zabaleženo nekoliko incidenata. Na istoj plaži su su se dan ranije potukli 23-godišnji Francuz i 23-godišnji hrvatski državljanin.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, huligani su proteklog utorka u centru Splita napali dvojicu članova ruske reprezentacije koja učestvovala na medjunarodnom pripremnom turniru ulične košarke (“tri na tri”). Jedan od napadnutih košarkaša je lakše povredjen.

Policija je otkrila jednog od napadača i krivično ga prijavila zbog izazivanja nereda iz mržnje. Reč je o maloletniku koji je poznat po problematičnom ponašanju i već je imao problema sa zakonom.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knežević: Krivokapić 28. avgusta osniva Demohrišćansku stranku sa Spajićem na čelu

novak djokovic

Đoković nakon istorijskog trofeja: Ispunjenje sna, neverovatno je šta sam uspeo