in ,

Pet znakova da u vašoj vezi više nema ljubavi

Potpuno je normalno da svaka veza kad-tad uđe u krizno razdoblje i da je potrebno uložiti nešto više truda kako bi se ljubav i međusobni odnosi vratili na zdrav nivo, na kojem se osećate srećno i zadovoljno. Međutim, ako primetite da se ponavljaju neki od sledećih znakova, vrlo verovatno je tom ljubavnom odnosu došao kraj.

Osećate udaljenost između vas


Posao, prijatelji, obaveze… Sve je na neki način uspelo da stane između vašeg partnera i vas. Osećate jaz kojeg pre nije bilo, ali vam to ne smeta toliko da biste intenzivno radili na tome. Seksualni život je redak ili nepostojeći, a samo u prolazu ponekad uhvatite letimični poljubac.

Međusobna komunikacija znatno se pogoršala


Uglavnom ne razgovarate, a ako razgovarate, onda se svađate. Nakon nekog vremena vam se više neće ni svađati, jer vam sve postaje nebitno.

Veza vam nije prioritet


Pre ćete otići na proslavu rođendana nekog daljeg rođaka ili kolege s posla nego na sastanak s partnerom. Sve događaje stavljate ispred vaših zajedničkih druženja i osećate nervozu ili prisilu kada nemate izgovor za izbegavanje sastanka.

Vaš partner ne uzvraća trud


Iako ste vi možda odlučili koliko-toliko da poradite na vezi, osećate da partneru jednostavno nije stalo i da ga samo umaraju vaši pokušaji razgovora ili predlaganje nekih zajedničkih aktivnosti.

Vama nije stalo


Kada osetite da više ne želite ni da se svađate, a kamoli razgovarate i sami ćete shvatiti da je toj vezi došao kraj. Emocije poput ljutnje pokazatelj su da vam je barem malo stalo, ali apatija pokazuje da vam je postalo svejedno i da vam život ne bi bio drugačiji bez partnera.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zemlja duhova

twitter

IPAK JE ISTINA: Twitter uskoro planira da uvede pretplatnički servis…