in ,

NOVA SEZONA POPULARNE SERIJE MONEY HEIST

Netflix je objavio datum izlaska za Money Heist sezonu 5 – i stići će u dva dela. Sledećih 10 epizoda hvaljene španske drame, zvanično nazvane La Casa De Papel, biće objavljene u dve celine 3. septembra, odnosno 3. decembra 2021. godine. Alek Pina, kreator emisije, sugerisao je da je odluka o podeli emisije zasnovana na želji da se osigura da sezona 5 – koja će obeležiti poslednju u seriji – opravda očekivanja fanova od finala.

Kada smo počeli da pišemo 5. deo usred pandemije, osećali smo da moramo da promenimo ono što se očekuje od sezone od deset epizoda i koristili smo svaki alat da stvorimo senzaciju finala sezone ili finala serije  “, rekla je Pina u izjavi za medije. „Odlučili smo da radimo u izuzetno agresivnom žanru, stavljajući aktere u vrlo napete situacije. U drugom delu se više  fokusiramo na emocionalnu situaciju likova. To je putovanje kroz njihove sentimentalne mape koje nas direktno povezuje sa njihovim odlaskom “, dodao je.

Peta sezona megapopularne serije – koja je brzo postala najgledanija neengleska TV emisija – počeće odmah nakon događaja iz prethodnih epizoda, s tim da će banda biti zatvorena u Španskoj banci više od 100 sati. U zvaničnom saopštenju za medije, producenti su dali nagoveštaj šta možemo očekivati od predstojećih epizoda: „Taman kada se čini da ništa drugo ne može poći po zlu, na scenu stupa neprijatelj koji je mnogo moćniji od bilo kog s kojim su suočeni: vojska. Bliži se kraj najveće pljačke u istoriji, a ono što je započelo kao pljačka pretvoriće se u rat “. Očekujte onda još veći broj tela. Ovo nije prvi put da Netfliksov proizvod vidi deli poslednju sezonu na dva dela. Prateći stope emisija poput The Walking Dead pre toga, Lucifer sezona 5 izlazi u dva dela – a poslednje epizode stižu kasnije ovog meseca. Ozark sezona 4 će se slično podeliti u dva dela.. S obzirom na Pinine komentare u vezi sa promenom tona između  1. i 2. sezone ove serije , sigurno se moze pretpostaviti da bi ovaj novi format mogao predstavljati iluziju dve potpuno odvojene sezone. Možemo bar da očekujemo da će se 1 deo usredsrediti na zaštitni znak emisije „beži i pucaj“, pre nego što uđete u još promišljenijih poslednjih epizoda u tomu 2.  Zasto  likovi iz serije stizu tako daleko je  veće pitanje. Ipak, s datumom objavljivanja za decembar za istinsko finale serije, možete da se oslonite na još šest meseci histerije koju izaziva Money Heist. Odnosno, dok se korejski remake ne pojavi da nastavi svoj duh.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Donald Tramp

Ambasador Sondlend, svedok u procesu Trampovog opoziva, tuži Pompea za 1,8 miliona dolara

vilis konover

Voditelj Glasa Amerike upamćen kao “ambasador džeza”