in ,

„Moj deda je seksualno zlostavljao moju sestru i mene dok smo bile devojčice!“: Šeron Stoun šokirala je javnost otkrićima u svojim memoarima. Majka se usprotivila priznanju

Šeron Stoun

„Moj deda je seksualno zlostavljao moju sestru i mene dok smo bile devojčice“, kaže Šeron Stoun u svojim memoarima „The Beauty of Living Twice“.

63-godišnja glumica, koja je svetsku slavu stekla filmovima ‘Niske strasti’ i ‘Kazino’, kaže da su njena sestra Keli i ona zajednički odlučile da ovu traumu podele sa svetom, uprkos prvobitnom protivljenju njihove majke Doroti Mari.

„Keli i ja smo razgovarali sa mojom majkom o tome, a ona mi je nakon intervjua napisala pismo u kojem je izjavila da su joj ove informacije zbunjujuće.

Bila je zgrožena otkrićem, ali nakon razgovora sa mojom sestrom, počela je da prihvata da se to zaista dogodilo “, rekla je Šeron za Njujork Tajms.

Iseci neke delove

“Moja majka se složila da sa mnom otvoreno razgovara o svemu kad sam joj pročitala delove svojih memoara. Bila je sa mnom nekoliko dana u vreme kada sam se oporavljala od gripa, ležala pored mene u krevetu dok sam završavala knjigu.

Posle otvorenog razgovora, koji je trajao sat i po, prepisala sam neke delove knjige, koje sam potom posvetila svojoj majci “, rekla je glumica čija se knjiga očekuje u prodaji 30. marta.

Šerron Stoun tvrdi da joj je pisanje memoara oslobađajuće iskustvo, a pisanje je podstaknuto moždanim udarom, koji je zamalo ubio 2001. godine.

Trostruka majka uskoro će posetiti Opru Vinfi, sa kojom bi trebalo da razgovara o tome kako se žene osećaju posle četrdeset godina, u trenutku kada im „moćni muškarci otvoreno govore da više ne vrede“.

“Kako starimo, užasno je osećati pritisak onih koji nam govore da se naša vrednost s godinama smanjivala. To jednostavno nije slučaj. Sa godinama i iskustvom naša vrednost u društvu treba da se poveća” – smatra glumica.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vespa

Specijalno izdanje legendarne Vespe povodom njenog 75. rođendana

horoskop

Dnevni horoskop za 26. mart 2021. godine