in ,

Najlepši nudistički par putuje svetom i slika se u moćnim pozama

Izvor: Nova

Prelepi par nudista jednom nedeljno društvene mreže časti fotkom s neke od top turističkih destinacija. Da, uglavnom poziraju goli.

Igrači Silke (29) iz Genta i Kiran (27) iz Glasgova počeli su da putuju u maju 2019. i kažu da ih je egzibicionizam “proradio” nakon što su se goli kupali pod vodopadom i osetili slobodu bez odeće.  Odlučili su da svakog petka kače fotografiju na kojoj poziraju goli na mestu u kojem se trenutno nalaze, a spojivši lepotu izvajanog ljudskog tela i egzotiku putovanja s energijom zaljubljenosti brzo su postali jedan od omiljenih parova Instagrama.

Silke i Kiran su oboje plesači, upoznali su se dok su zajedno radili za plesnu kompaniju u Španiji početkom 2018. godine. Zaljubili su se, kažu, na prvi pogled.

“Posle samo tri meseca poznanstva, odlučili smo da kad nam isteknu ugovori, samo krenemo na put i vidimo gde će nas odvesti”, ispričali su za Daily Mail.

A vodio ih je u pravcu Azije, gde je i joga inspirisala sklad njihovih tela u najčudnijim pozama – na jednoj slici Silke stoji na leđima svog partnera, sa desnom nogom uzdignutom visoko iznad ramena; na drugoj balansira na Kiranovom ramenu…

S obzirom na to da se fotografišu i na nekim od omiljenih turističkih mesta, često imaju i publiku, a reakcije su od početka bile pozitivne, šzto ih je učvrstilo u ideji da na ovaj način promovišu lepotu ljudskog tela.

Napisao Nova RS

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

horoskop

Dnevni horoskop za 04. mart 2021. godine

Naučnici kreirali „sat“ koji meri biološku starost