in

Sva paznja na haljinu Salme Hajek

Izvor: Stil

78. po redu dodela Zlatni Globus ove godine je održana na nešto drugačiji način – zbog pandemije korona virusa mnoge ličnosti su čekale uključenje od kuće, dve voditeljke su se uključivale sa dva kraja Amerike, a malobrojne poznate ličnosti su i fizički prisustvovale famoznom crvenom tepihu, uglavnom kao prezenteri.

Među njima je i Salma Hajek, koja je definitivno briljirala kada je reč o modi!

Slavna 54-godišnja Meksikanka za ovu priliku je odabrala dugačku, lepršavu jarko crvenu haljinu, koja fenomenalno ide uz njen tamniji ten i zbog koje nije bilo šanse da ostane neprimećena!

Strukirana plisirana haljina sa dijamantskim brošem između levog ramena i vrata nosi potpis modne kuće Aleksander Mekvin, i učinila je da Salma zablista u punom sjaju.

Uz ovako efektnu haljinu, nije bilo potrebno puno toga da se stajling zaokruži – nešto nakita, diskretna šminka i elegantni talasi u puštenoj tamnoj kosi, po kojoj je prepoznatljiva.

Glumci su želeli da posebno naglase koliko je važno pridržavati se epidemioloških mera, pa umesto da pozira na standardan način sa kolegom Sterlingom K. Braunom, ona se sa njim ispred objektiva fotoaparata “rukovala” laktom. 

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NESTOROVIĆEVA DIJETA ZALUDELA JE POLA SRBIJE: Organizam VOLI DA BUDEMO DEBELI, ali lako možete smršati

“Sa Goranom sam se posvađao zbog stiha ‘Ravna ti je Jugoslavija’. Šta meni treba da to pevam, u tom trenu