in ,

Kako varaju horoskopski znaci? Ovan voli promene, Škorpije privlače misteriozna iskustva, Jarčevi veze tr

Izvor: 24sedam/ A.Gligorijevic

Kada veza započne, fokus je obično na dobrim stvarima, ali kada se faza medenog meseca završi, prestaje i idealizacija partnera, što u nekim slučajevima rađa potrebu za promenom.

Svaki horoskopski znak ima drugačiji pristup neverstvu. Dok neke znake pokreće žar, drugi unapred planiraju svoje korake. Otkrivamo šta zvezde kažu o tome kako će koji horoskopski znak prevariti.

Ovan

Ovaj znak je poznat po svojoj vatrenoj strasti, impulsivnosti i takmičarskoj prirodi. Svojevoljni Ovan voli promene, pa kada je u pitanju varanje, pripadnike ovog znaka lako zavede nešto novo i drugačije. Kod njih je sve u osvajanju, te kad varaju, obično ne traže emocionalnu bliskost.

Bik

Bikovi vole da se prepuštaju – ali ponekad u tome umeju da preteraju. Bikom vlada Venera, planeta povezana sa ljubavlju, lepotom i novcem. Opsednuti su romantikom, pa će, kada je reč o varanju, ljubavnik u znaku Bika verovatno ući u tajnu vezu punu hedonizma.

Blizanci

U popularnoj kulturi, Blizanci su znak koji je najviše povezan sa varanjem. Ali iako Blizanci nisu nužno predisponirani na neverstvo, ovi znatiželjni vazdušni znakovi lako se odvaže. Pripadnik ovog znaka sklon je da traži ono što nema u svojoj vezi, dakle nešto sasvim suprotno. Ako su intelektualno povezani sa svojim primarnim partnerom, možda će potražiti seksualniju dinamiku sa strane.

Rak

Rakovi su osetljiva bića koja ne vole da se osećaju ranjivo. Ovi vodeni znakovi svoje partnerstvo shvataju vrlo ozbiljno. Važno im je da se osećaju sigurno u vezi i da u partneru mogu naći podršku i razumevanje. Ukoliko to izostane, Rakovi mogu potražiti intimnost na drugoj strani. Tajne veze obično dobro planiraju, pa će preduzeti dodatne mere predostrožnosti kako bi osigurali da svi nedozvoljeni pokušaji ostanu neotkriveni zakopavanjem bilo kakvih dokaza, duboko u pesak

Lav

Lavovi moraju da se osećaju kao da su u centru pažnje i shodno tome, nebeske mačke mogu lako postati predmet požude suprotne strane. Lavove često ne zanima varanje, dok neko drugi ne izrazi svoju zainteresovanost. Tajnim vezama teško se odupiru.

Devica

Ako Devica zaključi da je odnos u kome je nesavršen, može početi tražiti sreću na drugoj strani. Devicama će se slomiti srce kada shvate da je potraga za savršenstvom bila uzaludna.

Vaga

Vage su prirodno šarmantne, ali ponekad u flertu mogu otići predaleko. Vaga uvek i u svemu traži ravnotežu i simetriju. Shodno tome, ovi vazdušni znakovi često više vole da budu u vezi nego sami. Ali samo zato što Vage vole veze ne znači da su uvek lojalne. Vage vole da se nekome sviđaju, što Vagu čini jednim od znakova sa najvećom potrebom za flertom.

Škorpije

Ove vodene znakove privlače mračna i misteriozna iskustva, pa kada je u pitanju varanje, Škorpiju uzbuđuju tajne, pa je na mnogo načina sama afera primamljivija od bilo čega drugog. Izuzetno privatni, Škorpioni će preduzeti dodatne mere kako bi bili sigurni da sve skrivene romanse nikada ne ugledaju svetlost dana.

Strelac

Strelčevi su prirodni tragači za uzbuđenjem. Vole sve što im pobuđuje adrenalin. Čak i u monogamnoj vezi, Strelčevima je potrebno dosta slobode. Ako pomisle da im je nezavisnost ugrožena, u iskušenju su da lutaju.

Jarac

Jarčevi svoje veze tretiraju kao posao, uzimajući u obzir koristi i interese koje svaka strana u odnosu ima od spajanja. Ako su zadovoljene obostrane potrebe, pripadnik ovog znaka će se osećati zadovoljnim. Ako bude uhvaćen u prevari, dvolični Jarac će verovatno već biti pripremljen sa desetinama „racionalnih“ objašnjenja.

Vodolija

Vodolije grade veze sa strastvenim ljudima koji dele njihove vrednosti, pa ih, kada je u pitanju varanje, najviše pokreću oni koje smatraju inspirativnim. Prijatelji često postaju ljubavnici Vodolijama.

Ribe

Ribe žive u svetu fantazije, ali u stvarnosti stvari nisu uvek tako romantične. Duboko su empatična i osetljiva bića. Ovim vodenim znakom upravlja Neptun, planeta povezana sa snovima i kreativnošću. Postoji i tamna strana neptunske energije: u lošem danu, duh Riba povezan je sa zabludama i tajnovitošću. Ribe mogu biti zavedene sopstvenim fantazijama, uveravajući sebe da je dvolična veza zapravo nusprodukt veličanstvene, karmičke veze. Ova stvarnost postoji samo u njihovoj mašti, a Ribe afera može toliko zahvatiti da završe izgubljene u emocionalnom moru sopstvenog stvaranja.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najzdraviji napitak na svetu sa pet sastojaka, leči mnoge bolesti!

Stvari koje donose blagostanje.Baba Vangini saveti