in

Stanivuković najavio borbu protiv korupcije i spomenuo Dodika: Spasiću ove ljude

Drasko Stanivukovic
Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

NOVI mladi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je da u tom gradu započinje borbu protiv kriminala i za utorak najavio krivične prijave.

Održao je konferenciju za novinare na kojoj je rekao da je ovo prvi put da gradonačelnik govori o kriminalu u gradskoj upravi, rekavši da je to kao da vlasnik govori o zločinu u svojoj firmi. Izložbu je započeo plakatima u gradu, od kojih se, prema njegovim rečima, ne plaća gotovo polovina kirije.

“Od 372 bilborda u Banjaluci, 159 je lažnih, za koje se ne plaća komunalna naknada. Time je gradski budžet oštećen do pola miliona konvertibilnih maraka godišnje. To su besplatni udžbenici, ulaznice za penzionere, vrtiće. Eurosplet u zgradi džambo postera Dodikovog nećaka, mislite li da je to slučajno? Rok za sve kompanije je da plate u ponedeljak, inače će krivične prijave biti podnete već u utorak “, najavio je Stanivuković.

Nakon Dodikovog nećaka, prešao je na svog kuma Lukača Ćućuna, piše Klix.ba.

“Očistio je Crkvenu, ali nije obavestio Vode Srpske, očistio je, ali bez nadzora. Potpisao ga je bivši gradonačelnik, a krivične prijave idu u utorak. Vratiće se na posao, ali malo morgen. Može, vratite se kad mene nema. Postavio je ogradu od 120 hiljada konvertibilnih maraka, pa nismo glupi. Procenjena vrednost je 25 hiljada “, rekao je Stanivuković.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Đilas: Zapadna Evropa i Amerika devet godina podržavaju Vučića

AMSTERDAM crvene fenjere seli u novi „EROTSKI CENTAR“ van grada