in

Tradicionalna vožnja metroom samo u gaćama otkazana za 2021. godinu zbog virusa COVID-19

Organizatori tradicionalne vožnje “metro bez pantalona”, godišnje januarske manifestacije održavane u javnom prevozu u više od desetak gradova širom sveta, objavili su da je događaj za 2021. godinu otkazan.

Umetnička grupa Improv Everywhere, koja je organizovala vožnju podzemnom železnicom bez pantalona od prvog događaja održanog 2002. godine u Njujorku, rekla je da je ovogodišnje putovanje bez pantalona javnim prevozom otkazano zbog pandemije COVID-19.

„Zbog pandemije COVID-19, ove godine otkazujemo godišnju vožnju podzemnom železnicom bez pantalona“, rekao je Improv Everivhere na zvaničnoj veb stranici događaja. „Radujemo se što ćemo u budućnosti organizovati masovnije događaje ovog tipa, kada to ponovo bude moguće.“

Prethodnih godina vidjali smo organizovane grupe vozača metroa kako u donjem vešu prevoze putnike prigradskih vozova u gradovima kao što su Njujork, Čikago, Los Anđeles, London, Boston, Berlin, Kalgari, Dalas, Meksiko Siti, Tokio, London, Lisabon, St Peterburg, Melburn i San Francisko.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kolaps Montenegro Airlinesa dovodi nove prevoznike u Podgoricu

21 ideja za putovanje u Grčku tokom 2021. godine