in

Fijasko “komita” na Cetinju: Pored podrške i finansiranja DPS režima na protest se skupilo samo par hiljada ljudi! (FOTO)

Komite su danas na Cetinju doživele potpuni fijasko i pored podrške i finansiranja DPS režima kada ih se na protestu skupilo svega par hiljada.

Iako je danima brujala javnost o haosu koji su najavljivale komite i otporu koji će da pruže povodom ustoličenja Mitropolita Joanikija na Cetinju kod komita je izgleda nešto pošlo po zlu.

Naime, na skup na koji se najavljivalo čak i do 100.000 ljudi bilo je svega par hiljada “patriota” iz cele Crne Gore.

Podršku komitama su dali mnogi DPS funkcioneri i njihovi koalicioni partneri na čelu sa Draginjom Vuksanović Stanković i Veselinom Veljovićem.

Veljović na skupu na Cetinju

Podsećanja radi, sekretar kabineta Mila Đukanovića je nedavno u jednoj kolumni za novine koje su DPS glasilo pozvao policajce da pruže otpor 5.septembra na ustoličenje mitropolita i stanu na stranu “komita”.

Kao i svaki do sad i ovaj je skup obilovao nelogičnostima i stvarima koje su zasmejavale ostatak građana. Naime, samoprozvanog mitropolita NVO CPC Miraša Dedeića je pogodio transparent dok je iznad njega vijorila zastava SAD-a. Osim toga u javnosti su se pojavile informacije da je ovaj skup finansirao DPS koji je “komitama” i “patriotama” u borbi za “svoju državu” davao bonove za gorivo u iznosu od 20 evra i obezbijedio hranu i piće.

Takođe, treba navesti i da su mediji bliski DPS režimu tzv. DPS oglašivači kazali da je na protestu bilo preko 10.000 građana što je vidno nemoguće i apsolutna neistina. Da li ovako slab odziv pristalica DPS-a i “boraca za Crnu Goru” patriota znači da je i DPS oslabio i da ima sve manju podršku ostaje nam da vidimo.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trudnica iz Vlasotinca preminula od korone

Mitropolit Joanikije

Mitropolit Joanikije: Kako mogu ja, koji sam rođen u Crnoj Gori, da okupiram moju državu!