in

Za njih kažu da su najzlobniji horoskopski znakovi

Pet horoskopskih znakova za koje postoji velika verovatnoća da im je podlost jedna od glavnih karakteristika

dnevni horoskop

Koliko god se trudili u nekim ljudima pronaći dobro, to je ponekad zbog njihove ličnosti nemoguće. Gotovo svi su se barem jednom susreli ili družili sa zlom osobom, a kako biste u budućnosti što pre detektirali takve ljude, portal Times of India nabrojao je pet horoskopskih znakova za koje postoji veća verovatnoća da im je podlost jedna od glavnih karakteristika.

ŠKORPIJA

Škorpija je u stvarnosti otrovno stvorenje koje se neće libiti da ubode nekoga. Tako i u horoskopu, ovaj znak je izuzetno zao, lukav i nepredvidiv.

LAV

Lavovi će sve učiniti da ih ljudi primete. Njihov um može smisliti nekoliko načina kako da izigra i baci svoje protivnike u blato i to na vrlo razarajući način. Lavovi neće propustiti priliku da se o njima priča, čak i ako to znači da nekoga moraju gadno povrediti. Ipak, Lavovi to rade samo sa razlogom.

DEVICA

Device koriste svoje veštine kritičkog analiziranja kada smišljaju zle planove kako bi uništile druge ljude. Dvolične su i vrlo površne. Nateraće vas da poverujete da su stvarno slatke i dobre, dok iza vaših leđa kuju urotu.

OVAN

Ovnovi mrze kad nisu u centru pažnje i sve će učiniti da unište osobu koja je u njihovim očima suparnik. Nemaju kontrole i mogu biti veoma agresivni.

BIK

Bikovi se rađaju tvrdoglavi i nepromišljeni. Ne smeju se olako shvatati. Bikovi su veliki organizatori koji se ne boje da isprobaju ni najopasniju taktiku za ostvarenje cilja, koja ne samo da može biti štetna za druge, već i za njih same. Ipak, Bikove nije briga za išta sve dok ne osjete posledice na svojoj koži.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

horoskop

Dnevni horoskop za 5. jul 2021. godine

tak na usi

Atak na uši