in

Vučić: Građani BiH se od sutra mogu besplatno vakcinisati u Srbiji

Građani BiH moći će kao i građani Srbije da se vakcinišu gde god hoće, u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Loznici i bilo kom drugom gradu ili pograničnom mestu.

vakcinacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je novinarima da će svi građani BiH od sutra, bilo gde i bilo kad, u Srbiji moći besplatno da se vakcinišu i dobiju certifikat kao i građani Srbije, prenosi Tanjug.

Vučić je, nakon sastanka sa delegacijom bh. entiteta Republika Srpska, koju predvode predsedavajući Predsedništvom Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i predsednica RS-a Željka Cvijanović, rekao da će građani Republike Srpske i iz cele BiH moći kao i građani Srbije da se vakcinišu gde god hoće, u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Loznici i bilo kom drugom gradu ili pograničnom mestu.

Besplatna vakcinacija

“Mogu potpuno besplatno da se vakcinišu i da dobiju sertifikat o tome kao i građani Srbije”, rekao je Vučić ističući da Srbija ima dovoljno vakcina, kao i da je ta zemlja u dvadesetak uspela vakcinisati novih oko 630.000 – 640.000 građana.

Predsednik Srbije je poručio da Srbija ima dovoljno vakcina za celi region i pozvao građane BiH da se vakcinišu.

Takođe, poručio je da će Srbija nastaviti da pomaže Republiku Srpsku u skladu Zakonom o specijalnim vezama i Dejtonskim sporazumom, ne kršeći nijednu međunarodnu normu, a pokazujući poštovanje i ljubav prema Republici Srpskoj.

Napisao Aljazeera

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na Kosovu i Metohiji uništeno 135 crkava i manastira od 1999.

Sputnik V

Proizvodnja vakcina Sputnjik V od petka u Beogradu