in ,

Svaka prevarena žena treba da upamti OVO!

prevarena zena

Prevara je jedna od najgorih stvari koje se mogu desiti u dugotrajnoj vezi ili braku i to je, svakako, stvar preko koje se ne prelazi tako lako. Kod nekih je to u potpunosti nemoguće. Jednom kada dođe do prevare dolazi i do gubitka poverenja u partnera. Ukoliko vam se to desilo (ili ako vam se ikada desi, a zaista se nadamo da neće), zapamtite sledeće stvari.

Nemoj nikada da poželiš da budeš poput tih žena


Zato što ne možeš da spustiš sopstvene standarde da bi postala neko takav. One su takve, jer im je potrebna površna pažnja da bi opstale. Ti si vredna prave ljubavi, a ne nečega površnog.

Nemoj ga tražiti u nekom drugom


Želiš da se udaljiš što dalje od njega. Da, volela si ga, ali postoji još mnogo toga u životu osim čoveka koji je svoje emocije stavio ispred tvojih.

Ne plaši se onoga što si izgubila s njim


Ali raduj se onome što ćeš dobiti i postići u životu bez njega. Muškarac koji sopstvenu sebičnost stavlja ispred srca svoje žene uopšte nije pravi muškarac. Njega treba da bude strah onoga što je izgubio. Veruj, on je na gubitku, a ne ti.

Nije tvoja greška


Ne postoji ništa što si mogla da uradiš da bi to sprečila. On je to uradio zbog sopstvene nezrelosti i iz straha da voli zrelu i ispunjenu ženu kao što si ti.

Postoje ljudi koji te vole


Toliko te vole da će uraditi sve što je u njihovoj moći da ti ublaže bol koji osećaš. Dopusti im. I reći će ti koliko si divna i da zaista nije vredno da budeš tužna i slomljena zbog nekoga ko je bio toliko glup da zaboravi na ljubav koju si mu pružala i ko se poneo tako kukavički zbog sopstvene sebičnosti. I oni su u pravu.

(Mnimagazin)

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

modna revija

5 stvari koje muškarci vole da vide na ženi

Bernie Sanders

Problem nejednakosti i kako ga rešiti