in

Vuletić priveden, terete ga za otmicu, iznudu i pranje novca

Izvor Nova

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, priveden je rano ujutru u blizini Tužilaštva za organizivani kriminal, u Ustaničkoj ulici.

Kako Nova.rs saznaje, bivšeg funkcionera crno-belih odvedeli su pripadnici SBPOK ove srede nešto posle 8.30. Saslušanje u SBPOK može da traje najviše četiri  

Vuletić je, kako prenosi N1, rekao da mu se na teret stavljaju tri dela – iznuda, otmica i pranje novca!

vladimir vuletic

Podsetimo, Vuletić se, kako je i najavio, zaputio u Tužilaštvo za organizivani kriminal, kako bi se “predao” zbog dovođenja u vezu sa Veljkom Belivukom.

Prethodno je ispričao kako mu se sprema TV hapšenje, kao i da mu se “pakuje” da je pedofil i brata Velje Nevolje u najmanju ruku.

Zato je rešio ode u Tužilaštvo i za naš portal je najavio kako je “spreman da bude saslušan kad god se smatra da je potrebno”. Priveden je pre nego što je stigao u Tužilaštvo, u kafiću gde mu je uruđen poziv da odmah mora da se javi u SBPOK, kako nam je kratko objasnio.

“Nisam bilo kakav kriminalac. Želim da me tužilac ispita o svim navodima koje sam davao i da me obaveste da li se protiv mene vodi bilo kakva istraga, krivičan postupak i da li postoji namera da postanem osumnjičen ili optužen. Lojalan sam građanin, verujem u nezavisnost srpskog sudstva i videćemo da li ga imamo u 21. veku”, ispričao je, između ostalog ranije Vuletic.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ćuta priveden nakon “Utiska nedelje”

zemljotres

Seizmolozi upozoravaju da Balkanu PRETI VELIKI ZEMLJOTRES, evo kada i gde su u Srbiji kritične tačke