in

Federer bio na vrhu 311 nedelja, al zamalo! (foto)

As Novak Djokovic becomes the first man ever to reach 311 weeks at number 1, his good friend Roger Federer has personally baked him a cake to celebrate the feat… Ovako se na društvenim mrežama šale na račun Rodžera Federera.

Naime, ova fotografija je nastala pre gotovo tri godine na turniru u Haleu. Švajcarcu je tada na jednom od njegovih omiljenih turnira bila potrebna titula kako bi sačuvao prvo mesto i stigao do rekordne 311. sedmice.

Njegovi najverniji navijači bili su uvereni da će ostvarti cilj pa su mu doneli tortu sa brojem 311, a Švajcarac se sa širokim osmehom na licu ponosno fotografisao pored poslastice. Međutim, ubrzo je usledio “šamar”. Hrvatski teniser Borna Ćorić napravo je iznenađenje i eliminisao ga sa turnira. Švajcarac je tako pao sa vrha i nikada se više nije vratio.

Ipak, prvi kome je pošlo za rukom da bude prvi na ATP listi duže od 311 nedelja je jedino Novak Djoković, a proći će sigurno dugo, dugo dok neki budući klinac ne uspe da dostigne rekord, verovatno najvećeg svih vremena!

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeljko ivanovic

Subjektivni elementi ili kako htio je da ode ali mu nijesmo dali

HUAWEI SKINUT S TRONA: Nova najprodavanija marka pametnih telefona u Kini je Oppo