in

REKETIRANJE POZNATIH? Na meti Veljine grupe Baka Prase i Rasta

Rasta

Izvor: Direktno

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, prema pisanju medija, bio je na meti sumnjivih momaka, koji su pokušali da ga reketirali. Tako je Beogradom kružila priča da je jednom prilikom doveden u prostorije stadiona Partizana i da mu je ekipa Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, tražila da plaća 15.000 evra mesečno za zaštitu!

Kada je Baka Prase, navodno, upitao od koga da ga štite, dobio je prost odgovor: “Pa od nas!” – i to je rečenica koja se još prepričava po kuloarima.

Tako je u medijima osvanuo naslov “Kavčani reketiraju Baku Praseta”, a onda navedeno da je ova ozbiljna crnogorska mafijaška organizacija uzimala novac od jutjubera pod izgovorom da ga čuvaju od njihovih zakletih neprijatelja “škaljaraca”, ali i od mnogih drugih nedobronamernih, kojima je primamljivo njegovo bogatstvo. 

Oni su tom prilikom naveli i da se Baka Prase našao u ozbiljnom problemu i o celoj priči ne sme javno da istupi i priča. Kako je tada objavljeno, pored jutjubera, na meti je bio i reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, kojji je prošle nedelje izašao iz zatvora zbog posedovanja droge.

U prilog tome ide činjenica da se skupoceni Rastin džip “mercedes” nalazi u Makišu, u prostoru Ispred prostorija UKP i SBPOK. Jer danas je tokom dovođenja osumnjičenih pripadnika Veljine kriminalne grupe dovezen i ovaj automobil.

Podsetimo, Veljko Belivuk, nekada vođa Partizanove navijačke grupe “Janjičari”, a kasnije grupe “Principi”, i njegova kriminalna grupa uhapšeni su po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal i sumnjiče se za najteža krivična dela – ubistva, otmice, dilovanje droge..

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dnevni horoskop za 5. februar: Škorpija puna sreće, Vaga nervozna

Momčilo Perišić – nije ratni zločinac, da li je špijun?