in

BMW 4 test

Otkriću vam mračnu tajnu. BMW je odabrao specifikacije ove nove serije 4.

I ne mislite li da je zanimljivo da je za svoj novi kupe – automobil koji se zasigurno prodaje izgleda ispred svih ostalih praktičnih i razumnih kriterijuma – odabrao kombinaciju zbog koje bi čak i Bruce Wayne rekao da “hmm, malo mutno nije to Alfred? ” Zašto je zaboga BMW to mogao da uradi?
Verovatno ćete se odlučiti za izgled novog 4era. Imao sam. Mislio sam da je to najneoprostiviji gnusni automobil lansiran u ovom stoljeću, dvorana nesretnika koji se pridružio Ssangyong Rodiusu, Pontiacu Azteku i Subaruu Tribeci na svjetskoj ljestvici najsuvremenijih prednjih krajeva.
A onda je stigao ovaj Black Sapphire Metallic M440i, zajedno s paketom Black Shadowline od 500 funti, koji zatamnjuje 19-inčne kotače, tu rešetku, pa čak i svjetlosne leće. Odjednom je natezanje prestalo. U ovoj intenzivno prijetećoj specifikaciji nekako dobivam ono čemu su BMW-ovi dizajneri težili. U ovoj specifikaciji, model 4 ima zamišljeno, mišićavo prisustvo. Nije lijepo, ali je li cool? Mislim da bi moglo biti.

Kažu da su četiri faze tuge šok, čežnja, očaj i prihvaćanje. Dakle, je li popravljena moja muka zbog tragičnog prolaska dobrog ukusa BMW-a? U ovoj specifikaciji pretpostavljam da je tako. Možda bi se seriju 7 trebalo prodavati samo u crnoj boji. I X4. I iX. Ali pokažite mi bijelu seriju 4 sa srebrnom rešetkom i vratit ću se plačući nad svojim svetištem osvijetljenim do E46 M3.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

covid 19

“Vakciniši svoju mamu”