in

Nova ljubav u životu Igora Kojića, više ne mari za Severinu

Severina Kojić uživa na Maldivima, misle njeni pratioci, dok se pevačica, koja marljivo radi na stvaranju novog albuma, samo priseća sunčanih dana na plaži. Sa druge strane, svoje dane provodi u društvu svog tima radeći na novom projektu. I dok je ona fotografisana u društvu prijatelja i saradnika u jednom restoranu u Hrvatskoj, Igor, koji očigledno ne mari mnogo za Severinin trud, uživa u srpskoj prestonici.

Igor Kojić krenuo je dalje – šuška se po domaćim medijima, zbog sve ređih poseta Zagrebu. Čak ni kada Seve poseti Beograd, čini se, Igor ne nalazi vremena za nju, već sa prijateljima proslavlja pobedu omiljenog fudbalskog tima.

Očito da u njegovom srcu trenutno preovladava nova, stara ljubav prema fudbalu, koja je od početka braka sa Severinom, pala u drugi plan. Tako je sada Igor, sa širokim osmehom na licu, fotografisan na utakmici mladog nacionalnog tima Srbije protiv brazilskog “Olimpika”.

U društvu prijatelja, Igor je strastveno pratio meč, a zabrinut izraz, koji je imao u vreme Severininog definitivnog preseljenja u Zagreb, gotovo potpuno napustio je njegovo lice.

Odluka da se potpuno posveti svom životu, karijeri i krene dalje, možda je najbolja koju je u ovom trenutku mladi Kojić mogao da donese. Pa ipak, samo je pitanje trenutka kada će stara ljubav prema Seva zasijati punim sjajem i ponovo zameniti ljubav prema fudbalu.

Izvor: Story

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

aljbin kurti

Kurti odbio da potpiše zajedničku deklaraciju: Tražio da piše Republika Kosovo

dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 11. jun 2021. godine