in

Otresanje doktora Neše

Partijski obračun sa Nebojšom Stefanovićem počeo je onog dana, pre koju godinu, kada je Neša bio nikad jači, a kada je uvek nikad jači predsednik Vučić gostovao u Ćirilici i nameračio se da vaskolikoj naciji rastelali posprdni narodski nadimak svog najbližeg saradnika.

Draža Petrović

Predsednik je tada rekao: „Svakoga ko je iskreno, istinski i ljudski blizak meni, pre svega, ali i vladi i SNS, svakoga ko je spreman da se bori protiv medijski i politički moćnih protivnika, koji imaju veliki novac koji stiže preko zapadnih zemalja, oni satanizuju. Tako su za Nešu Stefanovića izmislili da mu je nadimak Slina, iako ga tako niko nije zvao“.

Međutim, od tada čak i oni koji Nešu nikada nisu zvali Slina, čak i oni koji nisu imali pojma da mu je neko izmislio takav nadimak, počeli su tako da ga zovu, što je bio svečani početak SNSatanizacije Neše Stefanovića. Onda se posle ispostavilo da bi samo neko sa takvim „izmišljenim“ nadimkom pristao da se već mesecima pravi mrtav „dok sve ovo ne prođe“, jer stara kineska narodna poslovica kaže: „Tanka je linija između sline i siline“.

A stara indijska poslovica kaže: „Il si slina il si silina“.

(N1)

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gaza

Izrael napada sistem tajnih tunela Hamasa

Porodične vrednosti atomizovanog društva