in ,

MLB All-Star utakmica igraće se u Denveru

All-Star utakmica bejzbola glavne lige (MLB) igraće se 13. jula u Denveru na stadionu Coors Field, gde svoje utakmice igraju Colorado Rockies, saopštila je liga.

Prvobitno, utakmica All-Star-a trebalo je da se igra u Atlanti, ali je rukovodstvo MLB oduzelo pravo na domaćinstvo tog grada zbog novog izbornog zakonodavstva u državi Georgia.

„Želimo da se zahvalimo gradu Denveru i državi Kolorado na podršci ovogodišnjoj All-Star utakmici“, rekao je komesar MLB Robert Manfred.

Džordžija, koja se smatra jednim od republikanskih uporišta u SAD, prošle nedelje je donela novi izborni zakon. Kritičari optužuju zakonodavce i guvernera Briana Kempa da žele da postignu manju izlaznost Afroamerikanaca i drugih manjina. U republikanskom taboru, međutim, tvrde da žele da smanje izbornu prevaru.

“Odlučio sam da je najbolji način da se setimo svojih vrednosti premeštanje All-Star utakmice iz Atlante,” rekao je u petak komesar MLB lige Robert D. Manfred.

„Bejzbol liga podržava glasačka prava svih Amerikanaca i protivi se ograničenjima izbora“, dodao je Manfred.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

aleksej navaljni

Amnesty International: Ruske vlasti možda dovode Navaljnog u situaciju spore smrti i pokušaće da prikriju šta mu se stvarno događa

dimne bombe u knez mihailovoj

Dimne bombe u centru ipak najava večitog derbija. Delije podelile VIDEO