in ,

Dnevni horoskop za 29. mart 2021. godine

dnevni horoskop

OVAN

POSAO: Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na Vaše raspoloženje.
LJUBAV: Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.
ZDRAVLJE: Napetost.

BIK

POSAO: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.
LJUBAV: Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja. Pripazite se da ne upadnete u bespotrebne rasprave sa partnerom, ili prijateljima, danas!
ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Obratite pažnju na nove informacije koje ćete dobiti ovih dana. Važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima.
LJUBAV: Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

RAK

POSAO: Nove dogadjaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju.
LJUBAV: Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV

POSAO: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV: U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE: Nađite način da se opustite.

DEVICA

POSAO: Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
LJUBAV: Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste želeli da čujete što dodatno utiče na Vasu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

POSAO: Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV: Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje odredjene dileme, ne sumnjate da će Vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.
LJUBAV: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
LJUBAV: Raduju Vas novi dogadjaji koji Vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE. Počnite sa vežbanjem.

JARAC

POSAO: Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenadjenja su moguća u oba pravca. Ne dozvolite sebi nikakve konflikte danas.
LJUBAV: Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, izmedju Vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE: Napetost.

VODOLIJA

POSAO: Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, do god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE: Provodite više vremena na svežem vazduhu.

RIBE

POSAO: Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih dogadjaja na poslovnoj sceni ili na susret sa odredjenim saradnicima.
LJUBAV: Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na Vaše raspoloženje. Trenutno Vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE: Dobro.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hrvatski istoričar: Najveća carstva jurišala na Srbiju, njih odavno nema, a Srbi su tu

Vlasnik Telenora poginuo u helikopterskoj nesreći