in

Skandal: Džumhur gađao lopticom rivala, pretio sudiji, pa izbačen s turnira!

Nedopustivo ponašanje bosanskog tenisera Damira Džumhura na turniru u Akapulku s kojeg je diskvalifikovan.

Težak skandal je napravio u meču sa Botikom van Sandshulpom, s kojim je odmerio snage u kvalifikacijama, jer je nakon izgubljenog brejka gađao lopticom rivala, navodno je pretio i sudiji, zbog čega je sam napustio teren.

https://twitter.com/WN38192963/status/1371301056068648961?s=19

Da su se stvari otele kontroli bilo je jasno posle jedne diskutabilne odluke linijskog sudije, koja je išla direktno na štetu Damira Džumhura, a u korist njegovog rivala.Holanđanin je tada stigao do brejka i poveo je u gemovima 6:5 na tvrdoj podlozi, a onda je usledio haos i nezapamćeni skandal u režiji Bosanca.Jednostavno, nije mogao da se pomiri s takvom odlukom arbitra, pa je prvo lansirao lopticu u Sandshulpa, da bi mu bio oduzet poen, što je bila druga kazna u kratkom periodu.

​Usledilo je vređanje sudije, navodno je Džumhur, bar prema tvrdnjama teniskih fanova na društvenim mrežama, pretio ubistvom, ali je jasno da dokle god se ne pojavi video-snimak pretnji, to treba uzeti s debelom rezervom.

Organizatori turnira u Akapulku su nakon što je Damir napustio teren, saopštili da je on diskvalifikovan zbog nesportskog ponašanja. 

https://twitter.com/jamesgraysport/status/1371382099899510784?s=19

​Ubrzo posle saopštenja, ponovo se na društvenim mrežama pojavila priča da je Džumhur, navodno, vikao sudiji „ubiću te!“, pre nego što je pri rezultatu 6:5 u gemovima prvog seta besan izašao s terena.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

srbi u crnoj gori

Nikšićani poslali DPS u političku istoriju: “Za budućnost Nikšića” i “Mir je naša nacija” imaju većinu, Dakin fijasko, SDP ispod cenzusa!

SRPSKI BISER NAPRAVIO ŠOU U NBA LIGI: Aleksej postavio REKORD KARIJERE, ispisao istoriju Oklahome!