in

Ministarka Irena Vujović – Svi joj se smeju zbog “opštine kovid” i to nije sve…(VIDEO)

Irena Vujovic

Zastajkivala je, zapinjala oko nekih uobičajenih reči, ponavljala se poput đaka prvaka, čak se smejala sama sebi u bezuspešnim pokušajima da pravilno pročita napisano.

Irena Vujović, ministarka za zaštitu životne sredine Srbije, pokušala je da pročita izveštaj o radu svog resora i postala glavna tema na društvenim mrežama.

U emisiji “7 na N1” prikazan je prilog u kojem je ministarka čitala izveštaj o radu svog resora. Navodi se da je čitanje trajalo više od pola sata, a kada je došao trenutak za pitanja i diskusiju, vremena nije bilo.

Ipak, ispostavilo se da je dala sasvim dovoljno materijala – gomilom lapsusa koje je napravila u toku čitanja izveštaja.

Zastajkivala je, zapinjala oko nekih uobičajenih reči, zamuckivala, ponavljala se poput đaka prvaka, čak se smejala sama sebi u bezuspešnim pokušajima da pravilno pročita napisano.

– Ipak, najjači biser je – “opština Kovid”. Opštine Kladovo, Novi Bečej, Beočin, grad Kruševac, grad Sremska Mitrovica, opština Kosjerić, grad Bor, grad Šabac, grad Kragujevac i opština kovid”, rekla je Vujović, vjerovatno misleći na Kovin.

Naravno, bilo je prekasno da popravi utisak.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vladimir vuletic

BIVŠI POTPREDSEDNIK PARTIZANA: “Strah me je, VULIN i VUČIĆ su me na 13 TV kanala LINČOVALI”

vakcinacija

Djecom na vakcine