in ,

Psihološki test- otkrijte vaš karakter

IZABERITE MAČKU KOJA VAM SE NAJVIŠE SVIĐA

Ovaj psihološki test otkriva vaš karakter

Mačka broj 1

Vi ste nesebična, iskrena, romantična osoba. Pomalo ste zatvoreni u sebe. Stvari znate i razumete bolje od bilo koga drugoga i imate jaku averziju prema površnosti. Ljubav i prijateljstvo za vas imaju veliku vrednost. Vaša snaga je strpljenje i moć zapažanja.

Mačka broj 2

Vi ste energična, snalažljiva osoba, s velikom snagom volje. Imate sve osobine lidera. Volite slobodu i zbog toga živite bez ograničenja i obaveza. Drugi vas smatraju hrabrom, avanturistički nastrojenom osobom, doživljavaju vas kao nekog ko će se uvek pokušati nešto novo.

Mačka broj 3

Ako ste odabrali ovu mačku, otkrivate da ste intuitivna, racionalna, pažljiva, inteligentna osoba. Dakle, na svojoj strani imate izvrsne logičke veštine. Volite zadatke u kojima može igrati aktivnu i dinamičnu ulogu, a volite da preuzimate inicijativu i da upoznajete nove ljude.

Mačka broj 4

Ovaj izbor identifikuje vašu instinktivnu, ali i idealističku osobnost, koja ima izrazito osetljivu stranu, ali i strastvenu stranu. Pozitivna ste osoba koja živi život slušajući svoje osećaje. Odličan ste prijatelj i često vam se obraćaju za podršku i savet.

Mačka broj 5

Vi ste praktičan i konkretan tip zato ne verujete u sudbinu, mislite da ono što vam se dogodi u životu zavisi samo od vas. Zbog toga ulažete mnogo truda i naporno radite kako biste postigli ciljeve. Istovremeno ste uvek u stalnoj potrazi za savršenstvom, koje pokušavate da postignete pod svaku cenu.

Mačka broj 6

Ovaj izbor kaže da ste odlučni, harizmatični, slobodni i spontani. Vaš svakodnevni cilj je da živite punim plućima kako biste ga svakodnevno poboljšavali. Zapravo se sa svima na prvoj crti borbe odlučno i motivisano suočavate. Ne prihvaćate nametanja i naredbe drugih, jer imate slobodan duh koji uvijek pokušava potvrditi. 

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

slanina

Slanina je zdrava i treba je jesti

Dr Nestorovic

Dr Nestorović – prirodnim sastojcima do zdravlja