in ,

Njena bajka i dalje traje, nakon pakla sa Di Kapriom.

TOM BREJDI je potvrdio da je najveći američki sportista.

Sa 44 godine osvojio je svoj sedmi Superboul. Ovo mu je pošlo za rukom nakon prošlogodišnjeg senzacionalnog prelaska iz Nju England Patriotsa, sa kojima je devet puta igrao Superboul i osvojio šest titula, u Tampa Bej Bukanirs koje je odveo do titule u prvoj sezoni, drugoj tituli u njihovoj istoriji.

Brejdi je, zajedno sa sedmom šampionskom titulom, osvojio petu nagradu za MVP najvećeg slavlja američkog sporta. Zaslužio je to, jer je veliko finale završio sa prebačenih 201 jardu, samo osam nepotpunih dodavanja iz 29 pokušaja i tri dodavanja za tačdoun.

Ipak, najveću pobedu najveći su slavili nakon još jednog velikog trijumfa. Žizel Bundšen, proslavljeni brazilski supermodel, sa kojom je Brejdi u braku od 2009. godine, došla je sa sinom Bendžaminom (11) i ćerkom Vivian Lejk (8), kao i sinom njenog supruga Johna (13) iz prethodnog braka.

Za Bundšen je Tom Brjedi inače došao kao melem na ranu, nakon petogodišnje veze sa Leonardom DiKapriom koji je zbog neverstva i odbijanja da se smiri na nju uticao tako da je pala u depresiju.

Brejdi je izbavio iz depresije od kada su u vezi od 2006. godine i od kako su u braku koji su sklopili tri godine kasnije. Toliko se vole da su obnovili bračne zavete, a njihovu ljubavnu priču, idilu bez skandala i pikantnosti, Amerikanci smatraju bajkom.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bajden pozvaou pismu Srbiju da prizna Kosovo. Vučić: Nema šanse

zene

Moja baka se vakcinisala. Da li sada smem da je posetim?