in

Vučić o Belivukovoj grupi: Znamo ko im je meta

Izvor: N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nadležne službe znaju ko je meta organizovane kriminalne grupe oko Veljka Belivuka. 

On je kazao da su nadležni prilikom nedavnog otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji u centru Beograda angažovali snajperiste zbog Belivukove grupe.

„Podsetiću vas na period od 2000. do 2003. kad smo imali svakodnevna ubistva, kad su svi sve znali pa su dozvolili da im predsednik vlade bude ubijen. I mi smo imali problem kod otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji, pa smo angažovali snajperiste“, kazao je Vučić u Pančevu gde je prisustvovao prikazu sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije (VS).

Upitan da li bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović snosi odgovornost što grupa oko Belivuka ranije nije otkrivena, Vučić je kazao da je većina žrtava te kriminalne grupe nestala tokom prethodnih nekoliko meseci a da istraga ne može biti završena za dan ili dva.

Dodao je da Stefanović kao aktuelni ministar odbrane, radi jedan od najvažnijih poslova u državi i da očekuje od njega važne rezultate.

„Po Ustavu sam ja vrhovni komandant vojske i nas dvojica zajedno moramo da radimo na očuvanju mira ali i da pokažemo da je Srbija dovoljno snažna da to i obezbedi“, kazao je Vučić.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Građanima Srbije produžena zabrana ulaska u Grčku

Venera je u Vodoliji: Njena ljubav je ČAROLIJA, a ako partner traži OVO u stanju je da se bez reči okrene