in ,

Fabrika slatkiša vam plaća 30 dolara na sat da probate njihove slatkiše

CandyFunhouse

Ovo je jedna slatka ponuda.

Kanadska kompanija želi da plati ljudima da probaju slatkiše i ocene ih. A najbolji deo je što je posao na daljinu, tj. rad od kuće.

Candy Funhouse je internet prodavnica slatkiša koja traži radnike koje bi zaposlili privremeno ili u stalni radni odnos, one koji su spremni da isprobaju i iskreno pregledaju bombone i čokolade na radnom mestu tj. poziciji koju nazivaju „kandiolog“.

Your Website Title

Follow us on tiktok @candyfunhouse link in bio! 🍭😃📦🍭🙌

“Kandidati bi trebalo da imaju entuzijazam i želju da isprobaju konditorske proizvode. Tražimo iskrena i objektivna mišljenja o proizvodima čiji će ukusi biti testirani”, navodi se u oglasu.

„Kandidati će biti odgovorni za degustaciju i pregled 3000 proizvoda koje trenutno proizvodimo.“

Uloga će prvenstveno biti odabir slatkiša za prvu kompanijsku liniju brendova Candy Funhouse. Kandiolozi će pomoći u odabiru 10 novih i originalnih kreacija slatkiša sužavanjem izbora između stotina mogućih opcija, kako su objasnili u kompaniji.

Ako vam ideja testiranja slatkiša kako bi zaradili za život zvuči previše dobro da bi bilo istina, cena je još bolja. Povremeni rad sa radnim vremenom od 15 sati nedeljno plaća se 30 dolara na sat, a mesto sa punim radnim vremenom je 40 sati po istoj ceni za sat rada.

Nije potrebno iskustvo i sve prijave moraju biti poslate do 15. februara – dan nakon dana zaljubljenih.