in

Dnevni horoskop za 11. jul 2021. godine

horoskop

OVAN

POSAO: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

LJUBAV: Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.

LJUBAV: Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

BLIZANCI

POSAO: Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.

LJUBAV: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.

ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

RAK

POSAO: Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju.

LJUBAV: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.

LJUBAV: Uvek postoji i ružniji deo stvarnost. Nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

ZDRAVLJE: Više šetajte.

DEVICA

POSAO: Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.

LJUBAV: Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.

ZDRAVLJE: Napetost.

VAGA

POSAO: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila.

LJUBAV: Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA

POSAO: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.

LJUBAV: Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju koja garantuje poslovni prestiž ili odre]ene povlastice.

LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, a na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.

ZDRAVLJE: Više spavajte.

JARAC

POSAO: Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.

LJUBAV: Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

VODOLIJA

POSAO: Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se složi sa vama. Onda se danas povucite i ne predlažite ništa, biće i boljih dana za to.

LJUBAV: Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Danas je divan dan za druženje, pa dobro razmislite koga ćete da pozovete.

ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.

RIBE

POSAO: Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi.

LJUBAV: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam stavlja do znanja šta misli ili oseća.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nesanica

Kako izbeći nesanicu tokom vrelih noći u gradu?

Djokovic i Ivanisevic

Đokovićev poseban poklon za Ivaniševića: “Idemoooo”