in ,

Evo kako izgleda savršena žena u očima većine muškaraca

savrsena zena

Koliko god se mi žene uveravale da smo znatno složenija bića od muškaraca, to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg pola imaju tačno zadate tačke koje njihova savršena žena treba da poseduje. Iako je teško staviti kvačicu baš na sve, muškarcima ćete biti puno zanimljivije ako ste jake na sledećim područjima.

Samopouzdanje


Muškarci vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svim i svačim i gazi preko vlastitih reči. Osim toga, nemojte se pred muškim polom žaliti na svoje fizičke nedostatke i ukazivati na njih. Nema ništa lepše od žene koja se odlično oseća u svojoj koži i ne boji se to da pokaže.

Smisao za humor


Ova stavka definitivnoje jedna od presudnih. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim, ne toliko pozitivnim, situacijama daje tračak svetlosti.

Poštovanje privatnosti


Odolite želji da mu prelistate poruke i nemojte ga sprečavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vreme tokom kojeg ćete raditi nešto što obično ne radite zajedno. Primera radi, kada vaša jača polovina ode s društvom na fudbal, iskoristite to vreme za male spa tretmane i rituale.

Zanimljiva ličnost


Ne nužno zbog njega, već zbog sebe. Pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom fizičkom aktivnošću, nastavite s obrazovanjem… Ne postoji ništa privlačnije od inteligentne žene koja se dobro snalazi u svakom razgovoru.

Tajanstvenost i nepredvidivost


Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Prijatno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke veštine koje posedujete, a koje mu pre niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati sve svoje tajne.

Čvrst karakter


Nemojte se nikada pretvarati da ste nešto što niste. Pokažite svoju pravu ličnost i karakter i budite odane same sebi. Nikome nije prijatno da shvati da je određeno vreme proveo s glumicom.

Osmeh


Poslednje, ali ništa manje bitno. Čak i nekoliko sekundi lažnog osmeha može popraviti raspoloženje i pretvoriti lažni u iskreni osmeh. Smejte se što češće, a kako bi vam to bilo što prijatnije, održavajte oralnu higijenu na visokom nivou.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

frizura posle cetrdesete

Frizura posle četrdesete: Ovo je stil zbog kojeg ćete izgledati mlađe

rade serbedzija

Šerbedžija: Vakcinisao sam se u Beogradu