in ,

IBRAHIMOVIĆ je uzburkao duhove u ITALIJI: O njegovom monologu na festivalu u Sanremu CELA ITALIJA GORI (VIDEO)

Kako je došlo do saradnje jednog od najpoznatijih svetskih muzičkih festivala u Sanremu i Zlatana Ibrahimovića?

Nije bilo potrebno istraživati da bi se dobio odgovor na to pitanje, sve je objasnio sam Zlatan. U kratkom, ali izuzetno upečatljivom monologu na kraju programa.

“To je izazov, navala adrenalina. Greška nije suprotnost uspehu. To je deo uspeha. Nečinjenje je najveća greška”, rekao je na početku svog obraćanja na kraju subotnjeg dela programa.

Mnogi navijači Milana zamerali su mu što je usred sezone i borbe za titulu Italije posetio San Remo . Ima i onih koji se pitaju zašto je pristao da bude ko-domaćin festivala.

“Svi su Zlatana poznavali pre festivala, pa zašto je Zlatan ovde došao? Jer on voli izazove i adrenalin. Ako ne izazivate sebe, ne možete ni pobediti”, nastavio je govoreći u trećem licu.

Iako je njegova uloga u San Remu bila – da bude svoj, arogantan i brutalno iskren, na kraju je ostavio poruku o kojoj govori čitava Italija.

“Odigrao sam 945 utakmica u karijeri. Osvojio sam mnoge od njih, ali ne sve. Osvojio sam i 11 titula, ali sam i neke izgubio. Osvojio sam mnogo trofeja, ali ne sve. Zlatan sam i kada ne pobedim . Zlatan sam i kada pobedim i kada izgubim. Dao sam puno golova, ali i neke sam propustio. Veoma malo njih “- rekao je

“Ako Zlatan može pogrešiti, možete i vi. Najvažnije je svakodnevno praviti razliku. Naporan rad, odanost i koncentracija. Na ovom sam festivalu da vam kažem da i vi na svoj mali način možete biti Zlatan. Hvala Italijo, moj drugi dome “.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Megan i Hari sa Oprom Vinfri o titulama i sporu sa Bakingemskom palatom

Frankfurter algemajne cajtung o vezama Vučića i mafije