in ,

Dnevni horoskop za 07. mart 2021. godine

horoskop

OVAN

POSAO: Pronalazite način da svoje ideje sprovedete u delo. Uz mnogo truda i malo šarma, sve će vam poći za rukom. Samo budite uporni.
LJUBAV: Očekujete poziv od osobe u znaku Lava, Jarca ili Raka. On je sklon taktiziranju, ali ipak neće odoleti da se javi.
ZDRAVLJE: Izbalansirajte ishranu.

BIK

POSAO: Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami, ali nemojte biti sebični u poslovanju.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Sjajan dan za ljubav.
ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI

POSAO: Trebalo bi da obavite ono što se od vas očekuje. Neće biti značajnih dešavanja, ali nemojte da odlažete poslove.
LJUBAV: Oni koji su u braku, mogu imati žučnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da kontrolišete situaciju i da ne prelazite granicu.
ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom.

RAK

POSAO: Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata. Uspešno poslovanje zavisi u mnogome od toga, ali ćete na kraju biti sasvim zadovoljni.
LJUBAV: Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste, tako i treba, uživajte u ljubavi.
ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Preuzimate odgovornost za tuđe greške i propuste i vaša dobrota vas može skupo koštati. Imaćete priliv novca.
LJUBAV: Ako ste nedavno prekinuli neku emotivnu vezu, moguće je obnavljanje iste. Budite potpuno iskreni kako prema sebi tako i prema partneru.
ZDRAVLJE: Moguća je prehlada.

DEVICA

POSAO: Stičete utisak da vam neko od saradnika radi iza leđa. Može se reći da ste u pravu, ali ne reagujte još uvek. Saćekajte pravi trenutak.
LJUBAV: Konačno ste spremni da krenete u potragu za novim partnerom. Imate šansu da upoznate nekoga ko je sličan vama.
ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

VAGA

POSAO: Proverite svu papirologiju jer postoji mogućnost da se potkrala neka greška. Bliskom saradniku je potrebna vaša podrška i zato ga ne izbegavajte.
LJUBAV: Imate izuzetno povoljan predlog pred sobom. Sve što priželjkujete, sada možete da ostvarite. Voljena osoba vam pruža podršku.
ZDRAVLJE: Osećate se umorno.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte insistirati na tome da istaknete svoje mišljenje. Vaši planovi sada ne mogu da se realizuju, ali to ne znači da treba da se odbace.
LJUBAV: Ako ste slobodni, uživate u pažnji osobe u znaku Device. Zauzetima sledi svađa sa parnerom, može se reći jedna od onih na koje ste navikli.
ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Previše se oslanjate na nekoga ko u opšte ne može da vas prati. Precenili ste saradnika, a to vas može skupo koštati.
LJUBAV: Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi. Otvoreno pokažite svoja osećanja i nećete pogrešiti.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

JARAC

POSAO: Ako planirate važan razgovor, pokušajte da se skoncentrišete na ključne stvari. Izbegavajte opširna izlaganja, već budite konkretni.
LJUBAV: Osećate da partner ima nešto da vam kaže. Dobro ste procenili, samo još morate da ga navedete na razgovor.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA

POSAO: Nerviraju vas neki sitni propusti i greške saradnika. Nemojte pokušavati da sve držite pod kontrolom. Nećete uspeti.
LJUBAV: Osoba u znaku Vodolije na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Pustite je da vam se približi.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

RIBE

POSAO: Poslovne promene su neizbežne. Slobodno se upustite u to što nameravate jer sreća će vas pratiti šta god da uradite..
LJUBAV: Na ljubavnom planu takođe sve funkcioniše savršeno. Odnos sa voljenom osobom je bolji nego ikada.
ZDRAVLJE: Odlično.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRISTUPNA BESEDA VUKA DRAŠKOVIĆA U SANU

kokain

Kokain preplavljuje Evropu